Under gårdagen spelade de svenska herrarna sin andra träningslandskamp under januariturnéns träningsläger i Abu Dhabi. Motståndet som bestod utav det danska landslaget, som redan i starten utav matchen visade på ett högt tempo och tog det inledande taget om matchen.

Dock hittade det svenska försvaret snabbt sina positioner och kunde stå emot de danska anfallen och samtidigt även få till ett par egna sådana. Den bästa målchansen under första halvlek hade Johan Larsson som nickade bollen i stolpens insida, men när 45 minuter var spelade stod det fortfarande 0-0 på tavlan. Mot slutet utav halvleken hade svenskarna fått jaga danskarna en hel del och vilan kom mycket lägligt.

Den andra halvleken öppnade Sverige betydligt bättre och lät knappt Danmark få några chanser på mål, trots att det var de rödvita som hade mest boll under spelet. En bit in i perioden fick laget ny energi när ett flertal byten gjordes, men det såg ändå länge ut att bli ett mållöst möte. I slutsekunderna utav förlängningstiden kunde dock Jordan Larsson träffa ribbans underkant, vilket bjöd på en retur som Gustaf Nilsson kunde sätta in i mål.

Det som står härnäst på agendan för det svenska herrlandslaget är lottningen av Nations League som sker den 24 januari, samt landskampen mot Chile på Friends Arena den 24 mars.