Här kommer vi att uppdatera resultaten för samtliga matcher som spelas under damernas världsmästerskap sommaren 2019. Poängen som lagen får med sig ifrån matcherna är otroligt viktiga för att kunna avancera ifrån gruppspelet. Under fliken tabeller kommer man även kunna se hur ställningen mellan lagen påverkas av varje match.

FOTBOLLS VM 2019 RESULTAT

Laddar...

Under turneringen i Frankrike kommer 52 spännande möten på planen att äga rum i nio olika städer. I matcherna under gruppspelet samlar lagen på sig poäng utifrån sina prestationer, där en seger ger 3 poäng och ett oavgjort resultat 1 poäng. Förlorar man en match blir man i sin tur utan några poäng.

Om en match under slutspelet skulle vara oavgjord när de ordinarie 90 minuterna spelats kommer man att spela en förlängning som innebär 2 extra perioder på 15 minuter vardera. Slutresultatet efter de då totalt 120 minuterna på planen avgör vilket av lagen som avancerar. Detta innebär att det inte är den som gör mål först i förlängningen som automatiskt vinner mötet. Skulle matchen fortfarande vara oavgjord efter en förlängning fortsätter man med straffar, där det är laget som sätter flest bollar som vinner.