Svenska Spel

HÀr hittar du all information om slutspelet för damernas fotbolls VM 2023, som den hÀr gÄngen avgörs i Australien och Nya Zeeland. Totalt 16 av de 32 deltagande lÀnderna kommer att kvalificera sig hit, dÀr spelupplÀgget sker enligt ett klassiskt slutspelstrÀd. Det hela inleds med Ättondelsfinaler, varifrÄn man sedan gÄr vidare till kvartsfinal, semifinal och slutligen en kamp om medaljerna. Slutspelets datum har Ànnu inte presenteras, men kommer avrundas med att vi fÄr en ny vÀrldsmÀstare.

SLUTSPELSTRÄD FOTBOLLS VM 2023

HÀr kommer vi under mÀsterskapets gÄng att presentera ett slutspelstrÀd, dÀr du kan följa lagens vÀg mot den stora finalen. Dessutom kommer vi att uppdatera spelschemat nedan med mer exakta uppgifter om vilka lag som vi kommer att fÄ se i respektive möte.

Tills vidare visar vi slutspelstrÀdet frÄn VM 2019

Laddar...

SPELSCHEMA SLUTSPELET VM 2023

Spelschemat presenteras inom kort🏆 SĂ„ spelas slutspelet i Fotbolls VM 2023

Slutspelet i fotbolls VM Àr den ultimata kampen, dÀr det slutliga mÄlet Àr att fÄ fram en ny vÀrldsmÀstare. Totalt finns det plats för 16 lag att medverka, men det Àr endast tvÄ av dessa som gÄr hela vÀgen till final. PÄ den hÀr sidan hittar du all information om hur slutspelet i damernas fotbolls VM 2023 gÄr till.

🏟 Var spelas slutspelsmatcherna?

Information om detta kommer framöver

⚜ Vilka lag gĂ„r till VM-slutspelet?

Att ta sig hela vÀgen till VM-slutspel Àr ingen enkel resa. Till att börja med behöver lagen kvalificera sig in till sjÀlva turneringen och dÀrefter prestera sÄ bra som möjligt under gruppspelet. HÀr behöver lagen fÄ med sig sÄ mÄnga poÀng som möjligt i sina matcher för att kunna inta antingen första- eller andraplaceringen i tabellen. Det Àr nÀmligen hÀr man mÄste befinna sig för att kunna gÄ till slutspelet.

För att placera sig i tabellens övre skikt gÀller det verkligen att man presterar pÄ topp under gruppspelet. Lagen har nÀmligen bara tre matcher pÄ sig att hÀmta poÀng och ett endaste litet snedsteg kan leda till att man missar avancemang. Oftast krÀvs det att man tar poÀng i alla sina matcher, men ibland kan det rÀcka med poÀng i tvÄ av matcherna. Samtidigt hÀnger placeringen ocksÄ pÄ hur de andra lagen presterar i sina möten.

đŸ€·đŸŒ Hur funkar slutspelet?

HÀr kommer vi att presentera mer information om de olika omgÄngarna i slutspelet för fotbolls VM 2023.

Åttondelsfinaler

Kvartsfinaler

Semifinaler

Medaljmatcher

đŸ„‡ Final fotbolls VM 2023

NÄgot datum för VM-finalen Àr inte spikat, men det stÄr redan nu klart att matchen kommer att Àga rum pÄ Stadium Australia i Sydney.

đŸ„… Vilka lag möts i VM-slutspelet?

Mer information om detta kommer nÀr turneringen nÀrmar sig

⭐ Tidigare finalmöten i Fotbolls VM

Annons: ⇱ Casumo - Spela för 100 kr, fĂ„ 100 kr free bet ⇠

18+ Är | Regler & villkor gÀller | GÀller nya kunder