Spelbolag och betting

//Spelbolag och betting

Spelbolag och betting

I väntan på nästa Fotbolls-VM så tänkte vi presentera lite olika spelbolag som brukar ligga i framkant när det kommer till betting på Fotbolls-VM. Det är ganska självklart att nästan alla spelbolag har matcher och odds under Fotbolls-VM men det skiljer ganska mycket på bonusar som du kan få.

Om du registrerar ett nytt konto för första gången hos ett spelbolag så får du alltid en välkomstbonus. Det skiljer sig en del vilka bonusar man kan få här och det brukar inte löna sig att gå direkt till spelbolaget. Istället är det bättre att försöka hitta en bonusguide eller liknande som ger bättre bonusar än du får av spelbolagen direkt.

Olika typer av bonusar
När man spelar på odds så finns det nästan bara en insättningsbonus som aktiveras när du gör din första insättning. Om du spelar casino så får man ganska ofta något som heter registreringsbonus och den aktiveras direkt när du registrerar dig och kräver ingen insättning.

Bästa odds
spelbolag-bet365När man väl hittat ett bra spelbolag och en bra bonus så vill man så klart även ha bra odds. Därför kan det vara bra att ha konto hos några olika spelbolag för att snabbt kunna jämföra odds och spela där som är mest fördelaktigt. Bet365 är ett spelbolag med absolut bästa odds idag och man får även en ganska bra bonus som ny spelare på 1000 kronor. Ofta är det svårt att säga att ett spelbolag är bättre än ett annat när det kommer till odds eftersom det varierar så kraftigt men generellt brukar bet365 ligga högt.

Så för att lyckas med din betting i nästa Fotbolls VM så kan det vara smart att skaffa några olika konto hos spelbolagen och även ladda upp med en bra bonus. Det gör stor skillnad att betta med en bonus i ryggen jämför med att bara spela. Eftersom du dubblar dina pengar i början så kan det göra en stor skillnad.

Av |2018-06-01T14:50:28+00:00mars 4th, 2013|Övrigt|0 kommentarer

Om skribenten:

Redaktör & Sportjournalist på VM-fotboll.se samt stor sportentusiast. >> Ni kan läsa mer om mig här! Jag nås på anders@vm-fotboll.se

Kommentera gärna

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.