Då fotbolls-VM i Qatar spelas först 2022, så har ännu inga biljetter släppts. Detta kommer att ske närmare mästerskapet. Vi återkommer med uppdateringar när vi får dessa.

Mästerskapet spelas i Qatar, 21 november till 18 december 2022.

Biljettinformation för Fotbolls-VM i Ryssland 2018. Det kommer troligtvis att vara något liknande i Qatar.

Priser för en biljett

Prismässigt kommer biljetterna ligga mellan 800-3500 svenska kronor. Det finns även en billigare biljettkategori, men denna är endast tillgänglig för ryska medborgare. En komplett guide för ansökan, köp av biljetter och priser beroende på match och sittplats kan du hitta HÄR. Försäljningen utav biljetter hålls vid ett flertal tillfällen fram tills turneringen börjar. Trycket på biljetter är mycket stort, så det gäller att vara ute i god tid.

Ansök om biljetter via Svenska Fotbollsförbundet

Mellan den 5 december 2017 och den 31 januari 2018 kommer det finnas en möjlighet att ansöka om biljetter till fotbolls VM via Svenska Fotbollsförbundet, som har blivit tilldelade en viss mängd biljetter till alla svenska fans. För att få tillgång till dessa biljetter behöver du vara guldmedlem i Supporterklubben. Här kan du gå med i Supporterklubben.

Efter detta går du in och ansöker om biljetter som vanligt på FIFA:s hemsida där du i din ansökan får uppge ditt medlemsnummer för Supporterklubben. Som mest får du ansöka om fyra biljetter per match där alla personer måste vara medlemmar i Supporterklubben.

Totalt har SvFF fått tillgång till 8% utav arenornas biljetter under Sveriges gruppspelsmatcher och detsamma kommer gälla ifall laget går vidare till slutspel. 50% utav biljetterna kommer att tilldelas de klubbmedlemmar som har flest supporter-poäng och resterande slumpas ut till övriga ansökningar. Det spelar ingen roll när under perioden som du gör din ansökan, utan samtliga ansökningar hanteras när perioden är över. I början utav februari kommer besked kring vilka ansökningar som tilldelats biljetter att komma.

13 Mars 2018 – 3 April 2018 – Du ansöker om att få köpa biljett och får omedelbart svar på om några biljetter finns tillgängliga till den önskade matchen eller ej.

18 April 2018 – 15 Juli 2018 – Om det finns biljetter kvar efter tidigare släpp, eller om tidigare köpare har ångrat sig så säljs dessa vid detta tillfälle. Du ansöker om att få köpa biljett och får omedelbart svar om några biljetter finns tillgängliga till den önskade matchen eller ej. Det kan även finnas biljetter tillgängliga vid arenorna under turneringens gång.

FAN-ID visum till Ryssland

För att komma in i Ryssland som VM-besökare krävs det att du ansöker om ett fan-ID efter att du har lyckats få tag på biljetter till en eller flera matcher. Detta personliga ID ersätter det klassiska inresevisumet och är även ett krav för att få komma in på arenorna. Du kan läsa mer om hur ansökan fungerar på https://www.fan-id.ru/. Det är även viktigt att ditt pass inte går ut tidigare än 6 månader efter din resa in i Ryssland. Detta är en regel som förekommer för att få resa in i ett antal olika länder runtom i världen, såsom till exempel USA.

Lycka till med er ansökan!

Annons: ⇢ Betsson - Få 100 kr att spela på sport när du gör din första insättning

18+ år | Regler & villkor gäller | Gäller nya kunder