Spelschema Fotbolls VM 2022

Hem/Spelschema Fotbolls VM 2022
Spelschema Fotbolls VM 20222022-06-21T09:51:21+02:00

Svenska Spel

Här hittar du spelschemat för samtliga matcher som kommer att spelas under fotbolls VM 2022 i Qatar. Sammanlagt är det hela 64 möten som kommer gå av stapel under världsmästerskapet. Turneringen inleds med ett gruppspel, där alla lag spelar tre matcher vardera. Under fliken Grupper & Tabeller kan du se den aktuella ställningen mellan lagen.

De två bästa lagen ifrån varje grupp går sedan till det spännande slutspelet där det är vinna eller försvinna som gäller i samtliga möten. Den stora VM-finalen spelas den 18 december på Lusail Iconic Stadium. I vårat spelschema här nedan listar vi alla matcher som äger rum under turneringen, komplett med information om vilka kanaler som visar dessa möten under Fotbolls VM 2022.

KOMPLETT SPELSCHEMA FOTBOLLS VM 2022

Qatar - Ecuador
TV4
England - Iran
SVT
Senegal - Netherlands
SVT
United States - Wales
TV4
Argentina - Saudi Arabia
SVT
Denmark - Tunisia
SVT
Mexico - Poland
TV4
France - Australia
TV4
Morocco - Croatia
TV4
Germany - Japan
TV4
Spain - Costa Rica
Belgium - Canada
SVT
Switzerland - Cameroon
SVT
Uruguay - South Korea
SVT
Portugal - Ghana
TV4
Brazil - Serbia
TV4
Wales - Iran
TV4
Qatar - Senegal
TV4
Netherlands - Ecuador
SVT
England - United States
SVT
Tunisia - Australia
SVT
Poland - Saudi Arabia
SVT
France - Denmark
TV4
Argentina - Mexico
TV4
Japan - Costa Rica
Belgium - Morocco
TV4
Croatia - Canada
SVT
Spain - Germany
SVT
Cameroon - Serbia
TV4
South Korea - Ghana
TV4
Brazil - Switzerland
SVT
Portugal - Uruguay
SVT
Netherlands - Qatar
TV4
Ecuador - Senegal
TV4
Wales - England
SVT
Iran - United States
SVT
Tunisia - France
TV4
Australia - Denmark
TV4
Poland - Argentina
SVT
Saudi Arabia - Mexico
SVT
Croatia - Belgium
SVT
Canada - Morocco
SVT
Japan - Spain
TV4
Costa Rica - Germany
South Korea - Portugal
SVT
Ghana - Uruguay
SVT
Cameroon - Brazil
TV4
Serbia - Switzerland
TV4

SPELSCHEMA SLUTSPELET VM 2022

Datum Tid Match
Lördag 3 december 2022 16:00 Vinnaren grupp A-Tvåan grupp B
Lördag 3 december 2022 20:00 Vinnaren grupp C-Tvåan grupp D
Söndag 4 december 2022 16:00 Vinnaren grupp D-Tvåan grupp C
Söndag 4 december 2022 20:00 Vinnaren grupp B-Tvåan grupp A
Måndag 5 december 2022 16:00 Vinnaren grupp E-Tvåan grupp F
Måndag 5 december 2022 20:00 Vinnaren grupp G-Tvåan grupp H
Tisdag 6 december 2022 16:00 Vinnaren grupp F-Tvåan grupp E
Tisdag 6 december 2022 20:00 Vinnaren grupp H-Tvåan grupp G
Fredag 9 december 2022 16:00 Kvartsfinal 1
Fredag 9 december 2022 20:00 Kvartsfinal 2
Lördag 10 december 2022 16:00 Kvartsfinal 3
Lördag 10 december 2022 20:00 Kvartsfinal 4
Tisdag 13 december 2022 20:00 Semifinal 1
Onsdag 14 december 2022 20:00 Semifinal 2
Lördag 17 december 2022 16:00 Bronsmatch
Söndag 18 december 2022 16:00 Final

Senaste Nytt från Fotbolls VM 2022

Visa fler inlägg

Samtliga tider i vårat fotbolls VM spelschema är angivna i svensk tid. Observera att tider och kanaler i fotbolls VM schemat kan komma att ändras kort inpå matchstart, samt att VM-fotboll.se ej ansvarar för detta.

Världsmästerskapet i fotboll kommer år 2022 att hållas i den asiatiska nationen Qatar, där matcherna äger rum i fem olika städer: Al-Khor, Al-Rayyan, Al-Wakrah, Lusail samt huvudstaden Doha. Detta blir den 22:a upplagan av turneringen och detta är allra första gången som matcherna spelas i arabvärlden. På grund av den extrema hettan kommer turneringen nu även för första gången arrangeras under vinterhalvåret. Qatar är dessutom den minsta som fått äran att arrangera den stora fotbollsfesten som lockar miljonpublik från hela världen.

⏰ Tidsskillnad mellan Sverige och Qatar

Under vintertid så skiljer det 2 timmar mellan Sverige och Qatar, vilket innebär att vi inte behöver tänka på obekväma matchtider under turneringens gång. Samtliga tider i vårat spelschema ovan är angivna i svensk tid.

Inför ett världsmästerskap brukar matchdagar och tider vara spikade redan innan grupperna är lottade. Men inför VM 2022 valde arrangörerna att inte sätta några tider för matcherna, utan anpassa spelschemat utifrån vilka lag som spelar matcherna. På så sätt har man kunnat lägga matcherna på de tider där lagens fans på hemmaplan ska kunna påverkas så lite som möjligt av tidsskillnaderna. Till exempel har lagen ifrån Nord- och Sydamerika tilldelats de senare matcherna på dagen, samtidigt som lagen ifrån Asien ofta spelar sina matcher under förmiddagarna svensk tid.

Framtida Världsmästerskap i fotboll

Trots att det stundande mästerskapet inte har spelats, så går det redan nu att blicka framåt mot de kommande upplagorna av fotbolls VM. I juni 2018 spikades det att nästkommande upplaga av turneringen, som kommer att äga rum under 2026, arrangerad som ett delat evenemang av USA, Kanada och Mexiko.

Detta blir första gången som tre nationer delar på värdskapet, vilket även faller sig väl samman med att man dessutom utökar antalet nationer som medverkar. Hela 48 landslag kommer nämligen medverka i VM från och med år 2026!

Kvalificeringen till detta mästerskap kommer med största sannolikhet att inledas under år 2024, där Europa påbörjar sitt kval efter att det europeiska mästerskapet är avklarat. Varje kontinent får nu fler platser i turneringen och för Europas del ökar platserna från 13 till 16.

📅 Fullständigt fotbolls-VM 2022 spelschema

Turneringens gruppspel kommer att pågå mellan datumen 21 november – 2 december. Efter att dessa matcher är avklarade kan man utläsa vilka lag som tar sig vidare, samt vilka motstånd som väntar för dessa. Slutspelet pågår sedan under resten av turneringens period och efter varje spelad match kommer antalet kvarvarande lag att minska. Även om matcherna i gruppspelet är viktiga för att över huvud taget ta sig till slutspelet, så är det matcherna här som väger tyngst. Som mest kan ett och samma lag hinna med att spela sju matcher under turneringen om de tar sig hela vägen till medaljkamperna.

Under ett mästerskap spelas det sammanlagt 64 matcher, där det har möjligheten att bli en mängd mål. I snitt så brukar det bli 2,5 mål per match i turneringen, men det har självklart hänt att mötena blivit såväl mållösa som målrika. Som mest har det under åren gjorts 12 mål under en och samma VM-match, vilket skedde när Schweiz och Österrike spelade mot varandra på 50-talet. Samtidigt har det i flera matcher inte blivit några mål alls, där man slutligen fått avgöra det hela med hjälp av en straffläggning.

🏆 Visste du att…
… under de tre senaste mästerskapen (2010, 2014 och 2018) har de regerande mästarna slagits ut redan i gruppspelet. Vem minns till exempel inte chocken då Tyskland hamnade allra sist i Sveriges grupp under VM i Ryssland? Det återstår i och med detta att se hur det går för Frankrike i VM 2022.

📆 Schemat för VM-gruppspelet

Under gruppspelet kommer dagarna vara fyllda av spännande matcher att följa. I och med att städerna som matcherna spelas i ligger så pass nära varandra, behöver man inte lägga in några resdagar i spelschemat. Från tidig förmiddag till sen kväll kommer det finnas fotboll att följa och praktiskt nog ser dagsschemat och hålltiderna likadana ut för alla dagar. Detta gör det enkelt att hålla koll på vad som komma skall under framtida matchdagar. De första gruppspelsmatcherna pågår mellan 21-24 november och de andra gruppspelsmatcherna mellan 25-28 oktober. Under perioden 29 november till 2 december knyts slutligen säcken ihop i alla åtta grupperna.

Matcherna kommer att starta klockan 11:00, 14:00, 17:00 samt 20:00 svensk tid. Under de första och andra matchdagarna är det aldrig mer än en match som spelas, men vid den sista och avgörande matchen spelar alla lag i en och samma grupp samtidigt. Detta gör man för att lagen inte ska kunna prestera på ett visst sätt för att få en önskad placering i gruppen.

🏅 Schemat för VM-slutspelet

Lördagen den 3 december inleds VM-slutspelet, där åttondelsfinalerna är det första som väntar för lagen som avancerar hit. Dessa matcher äger rum under perioden 3-6 december och här kommer de 16 lagen halveras till 8. Därefter väntar två matchfria dagar innan det är dags för de fyra kvartsfinalerna, som i sin tur äger rum den 9 och 10 december. Vinnarna i dessa matcher är lagen som vi sedan får följa under resterande del av turneringen.

Semifinalerna ses av många som de allra viktigaste matcherna, då det är dessa som avgör om lagen blir garanterade en VM-medalj eller ej. De två lag som vinner semifinalerna, som äger rum 13 och 14 december, går nämligen till den stora kampen och guldet och silvret. Förlorarna får i sin tur göra upp om bronset.

Den stora VM-finalen avslutar hela mästerskapet på söndagen de 18 december och här får vi veta vilket lag som tar över titeln Världens främsta fotbollslandslag ifrån regerande mästarna Frankrike. Dagen innan, den 17 december, spelas matchen om bronset.

Om du tittar på våras spelschema för slutspelet är det ännu inte klart vilka olika lag som kommer att delta i matcherna. Detta avgörs av placeringarna i gruppspelet, där det gäller att få med sig så många poäng som möjligt. Dock finns det redan nu ett färdigt upplägg för vilka matchvinnare som kommer att placeras i de olika matcherna, där man skulle kunna få fram ett lags kompletta väg mot mästartiteln.

⚽ Lag och grupper i fotbolls VM 2022

Fotbolls VM 2022 har plats för 32 landslag från alla världens hörn. Lagen som deltar i turneringen kommer att lottas in i åtta grupper om fyra lag, där alla möter varandra en gång under gruppspelets tre matchomgångar. När turneringen pågår kommer du kunna följa den aktuella ställningen på vår sida med samtliga VM-tabeller. För att avancera till slutspelet krävs det att man som sämst blir tvåa i sin grupp, men då får man dessutom räkna med ett tuffare motstånd i åttondelsfinalen än om man vinner sin grupp.

Under gruppspelet spelar lagen sina matcher på flera olika arenor. I och med att spelplatserna ligger väldigt nära varandra behöver inget lag tänka på några längre resor, oavsett var de håller sina VM-baser under mästerskapet. Dock finns det en viss fördelning mellan vilka grupper som håller till på vilka arenor.

Lagen som spelar i Grupp A är:

 • 🇶🇦 Qatar
 • 🇪🇨 Ecuador
 • 🇸🇳 Senegal
 • 🇳🇱 Nederländerna

Grupp A kommer att spela sina matcher på Al Bayt Stadium i Al Khor, Khalifa International Stadium i Al Rayyan, Al Thumama Stadium i Doha och Ahmad bin Ali Stadium i Al Rayyan.

Lagen som spelar i Grupp B är:

 • 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 England
 • 🇮🇷 Iran
 • 🇺🇸 USA
 • 🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿 Wales

Grupp B kommer att spela sina matcher på Al Bayt Stadium i Al Khor, Khalifa International Stadium i Al Rayyan, Al Thumama Stadium i Doha och Ahmad bin Ali Stadium i Al Rayyan.

Lagen som spelar i Grupp C är:

 • 🇦🇷 Argentina
 • 🇸🇦 Saudiarabien
 • 🇲🇽 Mexiko
 • 🇵🇱 Polen

Grupp C kommer att spela sina matcher på Lusail Iconic Stadium i Lusail, Stadium 974 i Doha, Education City Stadium i Al Rayyan och Al Janoub Stadium i Al Wakrah.

Lagen som spelar i Grupp D är:

 • 🇫🇷 Frankrike
 • 🇩🇰 Danmark
 • 🇹🇳 Tunisien
 • 🇦🇺 Australien

Grupp D kommer att spela sina matcher på Lusail Iconic Stadium i Lusail, Stadium 974 i Doha, Education City Stadium i Al Rayyan och Al Janoub Stadium i Al Wakrah.

Lagen som spelar i Grupp E är:

 • 🇪🇸 Spanien
 • 🇩🇪 Tyskland
 • 🇯🇵 Japan
 • 🇨🇷 Costa Rica

Grupp E kommer att spela sina matcher på Al Bayt Stadium i Al Khor, Khalifa International Stadium i Al Rayyan, Al Thumama Stadium i Doha och Ahmad bin Ali Stadium i Al Rayyan.

Lagen som spelar i Grupp F är:

 • 🇧🇪 Belgien
 • 🇨🇦 Kanada
 • 🇲🇦 Marocko
 • 🇭🇷 Kroatien

Grupp F kommer att spela sina matcher på Al Bayt Stadium i Al Khor, Khalifa International Stadium i Al Rayyan, Al Thumama Stadium i Doha och Ahmad bin Ali Stadium i Al Rayyan.

Lagen som spelar i Grupp G är:

 • 🇧🇷 Brasilien
 • 🇷🇸 Serbien
 • 🇨🇭 Schweiz
 • 🇨🇲 Kamerun

Grupp G kommer att spela sina matcher på Lusail Iconic Stadium i Lusail, Stadium 974 i Doha, Education City Stadium i Al Rayyan och Al Janoub Stadium i Al Wakrah.

Lagen som spelar i Grupp H är:

 • 🇵🇹 Portugal
 • 🇬🇭 Ghana
 • 🇺🇾 Uruguay
 • 🇰🇷 Sydkorea

Grupp H kommer att spela sina matcher på Lusail Iconic Stadium i Lusail, Stadium 974 i Doha, Education City Stadium i Al Rayyan och Al Janoub Stadium i Al Wakrah.

Vägen till fotbolls VM 2022 – Så kvalificerade sig lagen

Alla lag som medverkar i fotbolls VM, med undantag för värdnationen, måste kvala sig till en plats. Kvalet till fotbolls VM 2022 inleddes redan under 2019 och kommer att pågå ända fram till juni 2022, då de sista lagen blir klara. För Europas del inleddes kvalificeringen i mars 2021 med ett omfattande gruppspel som pågick under hela året. De tio gruppvinnarna belönades med varsin plats i världsmästerskapet, samtidigt som grupptvåorna fick en ny chans i playoffen som ägde rum i mars 2022.

Sverige kvalade i grupp B och ställdes här emot Spanien, Georgien, Kosovo och Grekland. Laget hade chans att vinna gruppen, men fick slutligen en ny chans i playoffen där man tog sig an Tjeckien på Friends Arena. På förlängning kunde laget vinna matchen och ta sig vidare till playoff-final på bortaplan mot Polen. Dessvärre förlorade man denna matchen med 2-0 och missade därmed världsmästerskapet.

Såhär kvalificerade sig årets VM-lag till turneringen:

 • 🇶🇦 Qatar – Värdnation (blev klar för VM 2 december 2010)
 • 🇩🇪 Tyskland – Vinnare av Europas kvalgrupp J (blev klar för VM 11 oktober 2021)
 • 🇩🇰 Danmark – Vinnare av Europas kvalgrupp F (blev klar för VM 12 oktober 2021)
 • 🇧🇷 Brasilien – Vinnare av det Sydamerikanska kvalet (blev klar för VM 11 november 2021)
 • 🇫🇷 Frankrike – Vinnare av Europas kvalgrupp D (blev klar för VM 13 november 2021)
 • 🇧🇪 Belgien – Vinnare av Europas kvalgrupp E (blev klar för VM 13 november 2021)
 • 🇭🇷 Kroatien – Vinnare av Europas kvalgrupp H (blev klar för VM 14 november 2021)
 • 🇪🇸 Spanien – Vinnare av Europas kvalgrupp B (blev klar för VM 14 november 2021)
 • 🇷🇸 Serbien – Vinnare av Europas kvalgrupp A (blev klar för VM 14 november 2021)
 • 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 England – Vinnare av Europas kvalgrupp I (blev klar för VM 15 november 2021)
 • 🇨🇭 Schweiz – Vinnare av Europas kvalgrupp C (blev klar för VM 15 november 2021)
 • 🇳🇱 Nederländerna – Vinnare av Europas kvalgrupp G (blev klar för VM 16 november 2021)
 • 🇦🇷 Argentina – Tvåa i det Sydamerikanska kvalet (blev klar för VM 16 november 2021)
 • 🇮🇷 Iran – Vinnare av Asiens kvalgrupp A (blev klar för VM 27 januari 2022)
 • 🇰🇷 Sydkorea – Tvåa i Asiens kvalgrupp A (blev klar för VM 1 februari 2022)
 • 🇯🇵 Japan – Tvåa i Asiens kvalgrupp B (blev klar för VM 24 mars 2022)
 • 🇸🇦 Saudiarabien – Vinnare av Asiens kvalgrupp B (blev klar för VM 24 mars 2022)
 • 🇪🇨 Ecuador – Fyra i det Sydamerikanska kvalet (blev klar för VM 24 mars 2022)
 • 🇺🇾 Uruguay – Trea i det Sydamerikanska kvalet (blev klar för VM 24 mars 2022)
 • 🇨🇦 Kanada – Vinnare av det Nordamerikanska kvalet (blev klar för VM 27 mars 2022)
 • 🇬🇭 Ghana – Vinnare av Afrikas VM-playoff (blev klar för VM 29 mars 2022)
 • 🇸🇳 Senegal – Vinnare av Afrikas VM-playoff (blev klar för VM 29 mars 2022)
 • 🇵🇹 Portugal – Vinnare av Europas VM-playoff (blev klar för VM 29 mars 2022)
 • 🇵🇱 Polen – Vinnare av Europas VM-playoff (blev klar för VM 29 mars 2022)
 • 🇹🇳 Tunisien – Vinnare av Afrikas VM-playoff (blev klar för VM 29 mars 2022)
 • 🇲🇦 Marocko – Vinnare av Afrikas VM-playoff (blev klar för VM 29 mars 2022)
 • 🇨🇲 Kamerun – Vinnare av Afrikas VM-playoff (blev klar för VM 29 mars 2022)
 • 🇺🇸 USA – Trea i det Nordamerikanska kvalet (blev klar för VM 30 mars 2022)
 • 🇲🇽 Mexiko – Tvåa i det Nordamerikanska kvalet (blev klar för VM 30 mars 2022)
 • 🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿 Wales – Vinnare av Europas VM-playoff (blev klar för VM 5 juni 2022)
 • 🇦🇺 Australien – Vinnare av Interkontinentala playoffen (blev klar för VM 14 juni 2022)
 • 🇨🇷 Costa Rica – Vinnare av Interkontinentala playoffen (blev klar för VM 15 juni 2022)

🇸🇪 Sveriges matcher i Fotbolls VM 2022

Tyvärr lyckades inte det svenska herrlandslaget att kvalificera sig till världsmästerskapet. Vi får istället se fram emot en EM-kvalificering under 2023 som förhoppningsvis leder till ett nytt mästerskap. Damlandslaget däremot kan redan nu förbereda sig för spel under VM 2023, som äger rum i Australien och Nya Zeeland.

📺 Se fotbolls VM på TV

Precis som tidigare så är det SVT och TV4 som tillsammans kommer att visa matcherna ifrån det stora världsmästerskapet i fotboll. TV-husen kommer att dela på sändningarna och visa hälften av matcherna vardera. Om Sverige avancerar till VM delas även deras matcher mellan kanalerna på ett så rättvist sätt som möjligt. Förutom att följa matcherna i reguljär tv kommer du kunna streama mästerskapet hos C More och i SVT Play.

I vår tv-tablå för fotbolls VM 2022 kommer vi att lista vilka kanaler som visar respektive match.

📣 Diskutera Fotbolls VM 2022

I kommentarsfältet längre ner på sidan kan du dela med dig av dina tankar kring turneringen. Vi uppskattar att du håller en god ton och gärna hjälper till att svara på frågor från andra fotbollsfantaster.

📆 När spelas Fotbolls VM 2022?

Den 21 november inleds världsmästerskapets gruppspel, som pågår till och med den 2 december. Därefter följer slutspelet som avrundas med den stora finalen den 18 december 2022. Här hittar du samtliga matcher som spelas under turneringen.

🇸🇪 Är Sverige med i fotbolls VM 2022?

Tyvärr missade Sverige sin plats i världsmästerskapet då man förlorade playoff-finalen mot Polen den 30 mars.

🇸🇪 Sveriges tidigare framgångar i Fotbolls-VM

Det svenska herrlandslaget i fotboll har hittills deltagit i tolv upplagor av fotbolls VM. Under åren har laget rest världen runt för att spela i världsmästerskapet och här ställts mot en mängd olika nationer. Sveriges första medverkar i turneringen skedde 1934 när VM arrangerades i Italien och då gick laget hela vägen till kvartsfinal. Att tänka på är att den upplagan endast bestod av ett slutspel som inleddes med åttondelsfinaler.

Sveriges största framgång i VM kom när turneringen spelades på hemmaplan år 1958. Då gick laget hela vägen till final, där man mötte Brasilien som slutligen vann mötet med 5-2. Utöver detta silver har Sverige även belönats med ett brons vid två tillfällen. Den första medaljen kom 1950 då Sverige placerade sig på tredjeplats i slutspelsgruppen. 1994 är fotbollssommaren som ingen glömmer och då kom lagets andra brons efter en seger i medaljmatchen mot Bulgarien.

Men det har inte alltid blivit framgång i mästerskapet. 1990 spelades turneringen återigen i Italien och då tog Sveriges VM-resa stopp redan i gruppspelet. Laget blev helt utan poäng i sina möten med Brasilien, Skottland och Costa Rica. Även 1978 slutade laget sist i sin grupp och missade därmed avancemang.

Framgångsrika nationer i fotbolls VM

Tittar man i backspegeln på tidigare världsmästerskap så visar statistiken att Europas landslag lyckats allra bäst i turneringen. Vår kontinent har överlägset mest medaljer ifrån turneringen och detta märktes till exempel av vid VM i Ryssland. När det var dags för kvartsfinaler under VM 2018 var hela sju av de åtta nationerna ifrån Europa. Sedan 1954 har det inte spelats en enda VM-final utan att minst ett europeiskt landslag medverkat.

Utöver Europa har de Sydamerikanska nationerna haft stora framgångar i världsmästerskapet. Ett lag som sticker ut här är Brasilien, som är den enda nationen i världen som aldrig missat ett fotbolls VM. Laget leder även guld-ligan med fem världsmästartitlar. Den totala medaljligan leds dock av Tyskland som har tagit hem tolv medaljer under åren.

USA är den enda nationen utanför Europa och Sydamerika som tagit hem en medalj i mästerskapet. Detta skedde 1930 då laget belönades med ett brons.

Reservschema

Datum Tid Match
Måndag 21 november 2022 11:00 Senegal-Nederländerna
Måndag 21 november 2022 14:00 England-Iran
Måndag 21 november 2022 17:00 Qatar-Ecuador
Måndag 21 november 2022 20:00 USA-Wales
Tisdag 22 november 2022 11:00 Argentina-Saudiarabien
Tisdag 22 november 2022 14:00 Danmark-Tunisien
Tisdag 22 november 2022 17:00 Mexiko-Polen
Tisdag 22 november 2022 20:00 Frankrike-Australien
Onsdag 23 november 2022 11:00 Marocko-Kroatien
Onsdag 23 november 2022 14:00 Tyskland-Japan
Onsdag 23 november 2022 17:00 Spanien-Costa Rica
Onsdag 23 november 2022 20:00 Belgien-Kanada
Torsdag 24 november 2022 11:00 Schweiz-Kamerun
Torsdag 24 november 2022 14:00 Uruguay-Sydkorea
Torsdag 24 november 2022 17:00 Portugal-Ghana
Torsdag 24 november 2022 20:00 Brasilien-Serbien
Fredag 25 november 2022 11:00 Wales-Iran
Fredag 25 november 2022 14:00 Qatar-Senegal
Fredag 25 november 2022 17:00 Nederländerna-Ecuador
Fredag 25 november 2022 20:00 England-USA
Lördag 26 november 2022 11:00 Tunisien-Australien
Lördag 26 november 2022 14:00 Polen-Saudiarabien
Lördag 26 november 2022 17:00 Frankrike-Danmark
Lördag 26 november 2022 20:00 Argentina-Mexiko
Söndag 27 november 2022 11:00 Japan-Costa Rica
Söndag 27 november 2022 14:00 Belgien-Marocko
Söndag 27 november 2022 17:00 Kroatien-Kanada
Söndag 27 november 2022 20:00 Spanien-Tyskland
Måndag 28 november 2022 11:00 Kamerun-Serbien
Måndag 28 november 2022 14:00 Sydkorea-Ghana
Måndag 28 november 2022 17:00 Brasilien-Schweiz
Måndag 28 november 2022 20:00 Portugal-Uruguay
Tisdag 29 november 2022 16:00 Ecuador-Senegal
Tisdag 29 november 2022 16:00 Nederländerna-Qatar
Tisdag 29 november 2022 20:00 Wales-England
Tisdag 29 november 2022 20:00 Iran-USA
Onsdag 30 november 2022 16:00 Tunisien-Frankrike
Onsdag 30 november 2022 16:00 Australien-Danmark
Onsdag 30 november 2022 20:00 Polen-Argentina
Onsdag 30 november 2022 20:00 Saudiarabien-Mexiko
Torsdag 1 december 2022 16:00 Kroatien-Belgien
Torsdag 1 december 2022 16:00 Kanada-Marocko
Torsdag 1 december 2022 20:00 Japan-Spanien
Torsdag 1 december 2022 20:00 Costa Rica-Tyskland
Fredag 2 december 2022 16:00 Sydkorea-Portugal
Fredag 2 december 2022 16:00 Ghana-Uruguay
Fredag 2 december 2022 20:00 Kamerun-Brasilien
Fredag 2 december 2022 20:00 Serbien-Schweiz

Annons: ⇢ Hajper - Ultrabet - Pengarna tillbaka vid förlust

18+ år | Regler & villkor gäller | Gäller nya kunder

 1. Joonas Pehkonen 27 juni, 2018 vid 13:09 - Svara

  Ni har alla så fantastiskt rätt, så rätt, att samtliga borde jobba som domare i svenska rättssystemet. Faan, det skulle vara bättre än alla lallare vi har som nämndemän.

 2. Fredde 26 juni, 2018 vid 19:48 - Svara

  Det är ju ändå detta lag som tagit oss hit då kan vi inte byta ut alla! De som är här har förtjänat sin plats i denna truppen, sen är ju knappast återväxten stor så vem skulle vi tagit in!

 3. Fredrik 25 juni, 2018 vid 21:31 - Svara

  Först låt mig säga ett stort tack för sidan och dess information. Sitter och kollar på Portugal mot Iran matchen nu. Ronaldo fälls, och liksom i stort sätt ALLA (99% iaf) har varit videogranskning men Sverige fick INTE det trots att båda kommentatorerna och studion säger att det är solklar straff, när vi mötte Tyskland.

  Men å andra sidan, vad har vi för lag, ett gäng 35 taggare som, visst har rutninen men kanske dags att släppa in lite yngre som skulle springa/kämpa livet ur sig för att visa upp sin kapacitet då de har mer att bevisa, vilket dom själva vet. Samma sak med juniorkronorna i ishockey, roligare att titta på än herrarna för det är betydligt mer fart.

  Media i sig som ingen tar på allvar längre är ju en sak för sig egentligen men svårt att hålla sig för skratt då man läser ”Triumfen” med Sydkorea. Vi kan vinna mot Italien men knappt vinna mot dem och på straff dessutom. Svensk fotboll 2018.

  Får väl hoppas att man får uppleva ett nytt ”vm 94 LAG” en gång till. Jag ger dock 2 credits här. Ena går till Janne Andersson (förbundskaptenen) och att Zlatan inte var med. Han må vara en bra och känd spelare men återigen, vi behöver ett lag, inte nån som sitter i en intervju och säger ”jag är för bra för svensk fotboll”.

  Tack för att du tog dig tiden att läsa min bok.

  • Fredde 26 juni, 2018 vid 19:49 - Svara

   hit då kan vi inte byta ut alla! De som är här har förtjänat sin plats i denna truppen, sen är ju knappast återväxten stor så vem skulle vi tagit in!

 4. Anki 24 juni, 2018 vid 10:30 - Svara

  är fortfarande mycket nöjd med den här sidan!
  däremot är jag helt oförstående på de kommentarer Durmaz fått på sociala medier. Hur lågt får folk sjunka.?
  Det är under all kritik. Den här frisparken kunde lika gärna gjorts av vem som helst men det innebär väl inte att man får skriva vad fan som helst. Det är människor det handlar om men de som skriver hot och liknande på social medier vet jag inte vad jag ska kalla. Det är under all kritik och borde skämmas för sitt beteende. Jag har inte varken facebook eller nåt annat
  Dom läser säkert den här sidan också och då hoppas jag dom inser vikten av respekt för våra svenska killar som gjort ett jättejobb i VM.
  All kärlek till dom och särskilt Durmaz

 5. Eero Kääpä 21 juni, 2018 vid 19:30 - Svara

  Nu har TV-bilden kommit in i fotbollen. Bra! Ta bort det tråkiga bolltrillandet i sidled och bakåt! När ett lag har kommit över mittlinjen, kan laget inte passa bollen tillbaka över mittlinjen, då blir det frispark till motståndarna. På så sätt blir det mera press på bollhållarna. Och roligare fotboll, tror/hoppas jag.

 6. Ulf Cederhage 18 juni, 2018 vid 16:07 - Svara

  Man skådar mestadels halvgamla gubbar som är i slutändan av sina karriärer som passar till varandra på tvären på egen planhalva och gärna till målvakten, trodde i min enfald att spelet gick ut på att försöka göra mål inte bara att få tiden att gå och hoppas på motståndarnas misstag. Jättetrist att titta på detta eviga på tvärsspel. In med unga löpglada killar som vill anfalla och som orkar springa.
  Heja Sverige

 7. Peter Svanberg 16 juni, 2018 vid 16:00 - Svara

  Vid utskrift försvinner matcher i sidhuvudet!

Kommentera gärna

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.