Välkommen till vår sida med spelbolag. Här listar vi de spelbolag som är bäst i Sverige på odds och bonusar under fotbolls-VM 2023. Vissa spelbolag har fokuserat hårdare på just VM och därför är det passande att ha en topplista med de företag som gör det och även erbjuder bäst kampanjer.

Det svenska spelmonopolet avskaffades 2019 och istället infördes då en licens som gör att fler bettingbolag får agera på den svenska marknaden. Den svenska spellicensen garanterar att bolagen är seriösa och säkra.

Topplista VM bonusar

Unibet
 • Sätt in 100 kr – Få 100 kr extra

 • Om. krav: Utan omsättningskrav

 • Läs mer om regler & villkor
Till Unibet

18+, välkomstbonusen gäller endast nya kunder. Minsta insättning 100 kr. Bonusen är giltigt i 60 dagar. Du kommer inte att kunna få bonuserbjudandet om du gör en insättning med någon av följande insättningsmetoder: Entercash, Hipaymistercash, Paysafecard, Neteller eller Skrill. Stodlinjen.se, Spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt.

Expekt logga
 • Upp till 1500 kronor i matchat gratisspel

 • Om. krav: Utan omsättningskrav

 • Läs mer om regler & villkor

Till Expekt

Välkomstbonusen gäller endast nya kunder. Minsta insättning 100 kr, maxbonus 1500 kr. Erbjudandet gäller på spel med min. odds 1.80, både för singelspel och kombinationsspel. I ett kombinationsspel måste oddsen sammanlagt vara minst 1.80. Giltig i 60 dagar. 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

 • Upp till 1000 kronor i bonus

 • Om. krav: Utan omsättningskrav, min odds: 1.8

 • Läs mer om regler & villkor
Till ComeOn

18+, välkomstbonusen gäller endast nya kunder. Minsta insättning 100 kr, maxbonus 1000 kr. Oddsbonus minimum 2.0 i odds singel eller kombo måste omsättas 5x på sport. Giltig i 60 dagar. Stodlinjen.se, Spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt.

Hajper
 • Upp till 1000 kronor i bonus

 • Om. krav: 6x bonus, min odds: 1.8

 • Läs mer om regler & villkor

Till Hajper

18+. Gäller nya kunder. Lägsta insättning 100kr. Maxbonus 1000kr. Min. Odds: 1.8. Omsättningskrav: 6x på Betting. Giltigt 60 dagar. Stödlinjen.se Spelpaus.se Spela Ansvarsfullt.

LeoVegas logo
 • Gratisspel värde 100 kronor
 • Om. krav: Inget omsättningskrav

 • Läs mer om regler & villkor

Till LeoVegas

18+, välkomstbonusen gäller endast nya kunder, regler & villkor gäller. Minsta insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav. Stodlinjen.se, Spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt.

Snabbare
 • Få bonus samt freespins och gold tokens

 • Om. krav: 8x bonus, minsta odds 1,8

 • Läs mer om regler & villkor
Till Snabbare

18+ Nya kunder. Min insättning 100 kr. 100% Maxbonus 1000 kr + 10 spins + 100 guld tokens i live casinot. Omsättningskrav 8x på sport min. odds 1,80. Spins och guld tokens är omsättningsfria. Giltigt i 90 dagar. Stodlinjen.se, Spelpaus.se, Spela ansvarsfullt, Fullständiga Regler & Villkor gäller.

Bet365 logo
 • Upp till 1250 kr i spelkrediter
 • Om. krav: 1x bonus, minsta odds 1.2
 • Läs mer om regler & villkor

Till Bet365

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Betsson
 • 100% upp till 500 kr

 • Om. krav: 6x bonus, min odds: 1.8

 • Läs mer om regler & villkor
Till Betsson

18+, välkomstbonusen gäller endast nya kunder. Minsta insättning 100 kr. Bonusen är giltigt i 60 dagar. Erbjudandet ger dig en insättningsbonus på 100% upp till 500 kr plus 100 freespins på Book of Dead. Stodlinjen.se, Spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt.

CampoBet
 • Sätt in 100 kr – Få 120 kr extra

 • Om. krav: Utan omsättningskrav

 • Läs mer om regler & villkor

Till CampoBet

18+, välkomstbonusen gäller endast nya kunder. Minsta insättning 100 kr. Bonusen är giltigt i 60 dagar och ger dig 120 i gratisspel vid första insättningen. Stodlinjen.se, Spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt.

NordicBet
 • 100% upp till 500 kr

 • Om. krav: 6x bonus, min odds: 1.8

 • Läs mer om regler & villkor

Till Nordicbet

18+, välkomstbonusen gäller endast nya kunder. Minsta insättning 100 kr. Bonusen är giltigt i 60 dagar och ger dig en insättningsbonus på 100% upp till 500 kr plus 100 freespin på Ancient Fortunes Poseidon Megaways. Bonusbeloppet måste omsättas 6 gånger på sport till ett minimumodds av 1.80 efter aktivering innan det går att göra ett uttag. Stodlinjen.se, Spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt.

888
 • Sätt in 100 kr – Få 100 kr extra

 • Om. krav: 2x bonus, min odds: 1.8
 • Läs mer om regler & villkor
Till 888Sport

18+. Minsta insättning är 100 SEK • Bonusen är giltig när hela insättningsbeloppet har omsatts minst två gånger med sammanräknade odds på 1,80 eller högre • För att ta ut eventuella vinster från din bonus måste du omsätta bonusbeloppet upp till 5 gånger • Alla omsättningskrav för din insättning och bonus måste uppfyllas inom 60 dagar. Stodlinjen.se, Spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt.

För alla som spelar på bolag med svensk spellicens så är sportbets skattefria och utbetalningarna är därmed också skattefria. Detta innebär att vinstsumman du ser på skärmen också är densamma som du sedan får in på ditt bankkonto.

På den här listan hittar du bettingbolag som erbjuder en välkomstbonus för de som registrerar ett konto. Välkomstbonusen är bara tillgänglig en gång per bolag. Läs alltid villkoren och kriterierna hos det specifika företag du vill skapa ett konto hos.

Det finns massvis med olika spelbolag som erbjuder betting på fotbollsmatcher. När det kommer till de stora mästerskap så som EM och VM så är det inget undantag gällande de flesta bolagen. Håll dock utkik, alla bolag täcker inte de stora mästerskapen, därför kan det vara bra att titta igenom de odds som bolaget erbjuder för att försäkra dig om att du kommer kunna spela på matcherna i VM hos just ditt valda bolag.

Bettingbolag och bonusar

Som du antagligen redan vet finns det ett antal spelbolag som erbjuder bets på fotbollmatcher. Det är svårt att säga vilket som är det bästa spelbolaget i Sverige eftersom att det beror på vad du vill åstadkomma med ditt bettande. Men om det är just fotbolls-VM du vill betta på har du kommit till rätt ställe då det är dessa företag vi fokuserar på i listan ovanför.

När det kommer till turneringar är det inte alltid så att alla spelbolag erbjuder spännande bettingerbjudanden. Därför bör du innan du registrerar ditt spelkonto undersöka oddsen och spelutbudet för att försäkra dig om att du har många alternativ när du bettar på matcher i världsmästerskapet.

Olika spelobjekt under VM 2023

Vanligtvis när du bettar på en fotbollsmatch så sätter du en summa pengar på det lag du tror har bäst chans att vinna matchen. Det finns dock en mängd andra parametrar du kan titta på och spela på. Man kanske kan tro att detta kräver en djupanalys av båda lagen, men sanningen är den att ibland räcker en simpel chansning långt.

Ett exempel på andra spel än matchresultatet är att du kan gissa hur många hörnor, mål, inkast eller straffar som kommer att inträffa under i en match eller en halvlek. Naturligtvis finns det statistik som man kan använda som underlag för sitt bet, men det innebär ju inte nödvändigtvis att det som statistiken antyder faktiskt kommer att hända.

Livespel under matchens gång

Om du inte har tid att göra research på båda lagen inför matchen, så kan du vänta tills matchen börjat innan du gör ditt bet. Du kan då studera båda lagen och få en idé om hur matchen kan tänkas utveckla sig. När du fått känsla för matchen kan placera ett livespel. Alla företagen i vår lista erbjuder dig som spelare att spela live.

Livebetting börjar vid avspark och är öppet fram till matchens slut. Oddsen för vad som kan inträffa i matchen förändras medan matchen fortgår, så du behöver alltid försöka hitta rätt läge för ditt bet. Under matchen finns det många spännande marknader att spela på, allt från den klassiska 1X2-marknaden till vilket lag eller vilken spelare som kommer att göra nästa mål.

Bonusar och gratisspel under fotbolls-VM

Enda sedan kvalet började och fram tills mästerskapet börjar har många nya spelare lockats att försöka lyckas på spelmarknaderna. En stor anledning till detta är att många spelbolag erbjuder stora bonusar och andra generösa erbjudanden som kan vara svårt att motstå. Då spelbolagen för tillfället enligt spellicensen bara får lov att erbjuda en bonus per spelare kan det vara förnuftigt att jämföra de olika erbjudandena för att se till att du väljer det bästa.

Utöver bonusar så kan höjda odds och frispel erbjudas, då dessa inte regleras på samma sätt i spellicensen. Här är en översikt över de vanligaste välkomstbonusarna som erbjuds av bettingbolagen under världsmästerskapet.

Gratisspel

I samband med turneringar är det vanligt att spelbolagen erbjuder så kallade ”gratisspel” eller ”freebets” som de också ibland kallas. Gratisspel är en fast summa som du kan lägga på vilken som helst av de matcher som finns tillgängliga hos spelbolaget. Om du vinner ditt bet så kommer vinsten att betalas ut som vanligt, men spelbolaget tar tillbaka den summa du spelat för.

Vissa spelbolag betalar betalar dock tillbaka hela vinsten, inklusive värdet av ditt gratisspel. Ett frispel kommer ibland med krav på att oddsen ligger på en viss nivå, vilket du bör undersöka genom att läsa spelbolagets villkor och regler.

Riskfritt spel

Vissa spelbolag erbjuder också så kallade ”riskfria spel”. De påminner om gratisspel på många sätt, men skiljer sig åt. Ett riskfritt spel består också av en fast summa som du kan lägga på en match. Om du vinner, så multipliceras ditt riskfria spel med oddsen och det är pengarna du vinner tillbaka till ditt konto. Utifall att du förlorar, så får du tillbaka din insats, som du sedan kan lägga på ett annat bet.

Du bör dock ha koll på hur vinsten på ditt riskfria spel är utformad. I vissa fall betalas det ut som rena pengar, men det finns också fall där det betalas ut som ett gratisspel eller bonuspengar – också kallat krediter – med särskilda spelvillkor. Naturligtvis är det förstnämnda att föredra.

Förbättrade odds

Ett annat attraktivt erbjudande från spelbolagen är att höja oddsen. Höjda eller förbättrade odds innebär att oddsen på ett specifikt spel är betydligt högre för alla nya spelare. Ofta är oddsen multiplicerade med tio, vilket innebär en väldigt trevlig utbetalning om du skulle vinna. Det finns dock oftast begränsningar på hur mycket pengar du får lov att satsa för att dra nytta av erbjudandet.

Om spelbolaget erbjuder höjda eller förbättrade odds så bör du läsa om vad som gäller för vinstpengarna. I vissa fall kan vinsten betalas ut som bonuspengar som måste satsas hos spelbolaget innan du kan ta ut pengarna till ditt bankkonto.

🏅 Vilket bettingbolag är bäst under fotbolls-VM 2023?

Eftersom att alla spelare letar efter olika saker så är det svårt att peka ut ett enskilt spelbolag som bäst. Vi har samlat några av de bästa i vår lista, och alla erbjuder betting under sommarens turnering.

💰 Vilka spelbolag erbjuder bonusar under världsmästerskapet?

Nuförtiden erbjuder nästan alla bettingbolag någon form av bonus till sina nya spelare. Dessutom har många av dem också specialerbjudanden under turneringen i form av förbättrade odds, riskfria spel eller gratisspel.