Speltips Fotbolls VM, betting tips, odds & rekar

Hem/Speltips Fotbolls VM, betting tips, odds & rekar
Speltips Fotbolls VM, betting tips, odds & rekar2021-11-10T16:11:20+01:00

Världsmästerskapet i fotboll är en av de absolut största händelserna inom sportvärlden. I och med detta är det inte ovanligt att många väljer att satsa pengar på de olika matcher som spelas under turneringen. Vi på Vm-fotboll.se vill ge dig speltips för de olika mötena och på så sätt vara en bra källa för dig som vill vinna tillsammans med ditt lag. Här hittar du alla våra rekar inför matcherna i kvalet till herrarnas VM-turnering 2022. Vill du ta del av rekar inför sommarens europeiska mästerskap hittar du speltips EM på vår systersajt EM-fotboll.se.

Senaste speltipsen för VM-kvalet 2021

Visa fler inlägg

Kampanjer och erbjudanden

Visa fler inlägg

Under sommaren 2021 avgörs de Olympiska Spelen och vi levererar här speltips på svenska damlandslagets matcher. Turneringen spelas i Japan och förhoppningsvis kan vi få se Sverige ta sig långt i mästerskapet, där de bland annat kommer få möta världsmästarna USA. Till hösten kommer laget inleda sitt kval till VM i Australien och Nya Zeeland 2023 och även dessa möten kommer vi att reka.

Vad är ett speltips?

Rekar, även kallade speltips, kan fungera som ett stöd för den som är intresserad av att spela på en match i till exempel fotbolls VM. Speltipset består av ett spel på en specifik match eller turneringen, där man förutom oddset presenterar kringliggande faktorer som stärker att det faktiska spelet kommer att gå igenom. Man skulle även kunna säga att det är en slags analys av de lag som ställs mot varandra, där färdiga slutsatserna underlättar för dig som spelare. På så sätt behöver du inte göra den djupdykningen själv, utan kan i rekarna ta stöd av experter med god insyn på ämnet.

Betta & spela på fotbolls VM 2022

När fotbolls VM 2022 spelas är det många olika aktörer på spelmarknaden som erbjuder odds och betting på såväl enskilda matcher som andra saker. Till exempel kan du redan inför turneringens start spela på vem du tror kommer att vinna hela turneringen. Detta spel kan du sedan följa under de veckor som mästerskapet utspelar sig och samtidigt se hur ditt lag förhoppningsvis tar sig ett steg närmare den stora finalen. I och med att spel om dessa redan kan läggas långt innan turneringen börjar, brukar man kunna finna ganska höga odds att spela på. Detta kan i sin tur ge mycket stora utdelningar i slutändan.

Det vanligaste att spela på är dock enskilda matcher, där intresset brukar vara som störst för Sveriges möten. För en match kan man spela på om man tror att hemmalaget eller bortalaget kommer att vinna mötet, alternativt om det kommer att sluta oavgjort mellan lagen. Man kan även spela på hur många mål, hörnor, straffar eller liknande som kommer att förekomma under de 90 minuterna på planen. När det kommer till att gissa antalet mål finns det spel där exakt antal ger vinst, medans andra spel låter dig gissa på om summan kommer hamna över eller under en viss mängd. Vanligtvis brukar matcherna i fotbolls VM inte vara speciellt målrika, men det kan dock hända att lag överraskar och får in ett stort antal bollar i målet.

Satsa pengar på kvalet till fotbolls VM 2022

Det är nu klart vilka lag Sverige kommer få ta sig an under kvalificeringen till herrarnas världsmästerskap i fotboll. Under 2021 ligger åtta spännande kvalmatcher framför laget, där viktiga poäng är ett måste för att nå ett VM-slutspel. Redan nu finns odds uppe på Sveriges möten med Spanien, Grekland, Kosovo och Georgien, där mötena med Spanien räknas bli de allra tuffaste. Inför att matcherna spelas kommer vi på Vm-fotboll.se presentera våra rekar inför matcherna, där våra resonemang och analyser kan vara till hjälp för dig när du ska lägga dina spel.

Vi kan aldrig garantera att våra speltips kommer att resultera i en vinst, utan våra rekar är endast ett förslag på hur man möjligtvis skulle kunna lägga upp sitt spel. Att spela på en match innebär alltid en risk, vilket man måste ha med sig i åtanke.