Här kommer du inför mästerskapet att hitta samtliga tv-tider för fotbolls VM 2022 som direktsänds i SVT och TV4:s kanaler. Det är totalt 64 matcher som ska spelas och alla TV-matcher är uppdelade lika mellan TV-kanalerna. Du kan även titta på fotbolls-VM online hos respektive streaming-tjänst SVT-Play och TV4-Play. Notera även att tiderna i schemat är för avspark och ej start av TV-sändningen.

Annons: ⇢ 888sport - Få tillbaka 100 kr i cash när du förlorar på ditt första spel!

18+ år | Regler & villkor gäller | Gäller nya kunder

TV-TIDER FOTBOLLS VM 2022

TV-tiderna för fotbolls VM 2022 kommer att uppdateras när mästerskapet närmar sig.

Samtliga tider i tablån är angivna i svensk tid. Det är en tidsskillnad mellan Sverige och Qatar på två timmar under vintertiden, då turneringen kommer att arrangeras.

Streama fotbolls VM 2022

Under turneringen är det som sagt TV4 och SVT som tillsammans har rättigheterna till att visa matcherna i svensk tv. Förutom att visa matcherna i deras vanliga TV-kanaler kommer man med stor sannolikhet kunna se matcherna online via streamingtjänsten C More som ägs av TV4. För att ta del av matcherna krävs det att du skapar ett konto hos C More, där du kan välja mellan flera olika paket.

För att kunna se alla fotbolls VM streams behöver du ha något av paketen C More Mycket Sport eller C More All Sport hos tjänsten, som förutom sommarens mästerskap ger dig möjligheten att se fotboll från de svenska ligorna, samt en mängd olika filmer och serier.


Annons: ⇢ William Hill - Lägg in 200 kr - Få ett freebet värt 100 kr!

18+ år | Regler & villkor gäller | Gäller nya kunder