Om VM-fotboll.se

VM-fotboll.se startades 2011 och har under åren växt till att bli Sveriges ultimata guide till Världsmästerskapet i fotboll. Hos oss kan du ta del av all information kring den stundande turneringen, samt ta dig en tillbakablick på tidigare upplagor av mästerskapet.

I samband med att fotbolls VM äger rum levererar vi ett stort antal nyheter och dagliga uppdateringar kring allt som sker såväl på som utanför planen. Mest uppskattat av våra besökare är dock våra sidor med spelscheman, tabeller och resultat – allt för att du som supporter enkelt ska kunna hålla dig uppdaterad kring allt som sker i turneringen.

Här följer ett axplock av de mästerskap som vi på VM-fotboll.se bevakat under åren:

Utanför VM-perioderna följer vi de svenska landslagen på deras väg mot en VM-plats då de deltar i de föreliggande kvalen och andra förberedande samlingar. Vi tar oss även en titt på de övriga kontinenterna i samband med deras kvalificeringar och regionala mästerskap. Dessutom bevakar vi fotbollen under de Olympiska Spelen där bland annat de svenska damerna nått stora framgångar.

I samband med att mästerskapet pågår presenterar vi det kompletta spelschemat, samtliga matchresultat och tabellställningar, allt i kombination med ett levande nyhetsflöde fyllt med VM-aktuella artiklar. Vi strävar ständigt mot att utveckla vår tjänst ytterligare, allt för att bli det självklara alternativet för dig som fotbollsfantast.

Företaget bakom sajten

VM-fotboll.se är en del av Sportnyhet Sverige. Utöver världsmästerskapet i fotboll bevakar vi även Europamästerskapet, samt VM och EM i flera andra sporter.

Tipsa

Om ni vill tipsa oss om en nyhet så kan ni mejla oss på [email protected].

Kontaktuppgifter

Sportnyhet Sverige AB
Västra Kvarngatan 62
61132 Nyköping

Telefon: 079-3395109

Läs mer om oss på Allabolag

Kontakta oss på VM-fotboll.se

Ni kan enklast nå oss genom att använda vårat kontaktformulär. Vill du komma i direkt kontakt med någon av oss skribenter så hittar du våra kontaktuppgifter på sidan om vår redaktion.

Vår Redaktion

Svenska SportjournalistförbundetRedaktionen på VM-fotboll.se har ett stort fotbollsintresse och många års erfarenhet av att bevaka det svenska landslaget i VM-sammanhang. Vi må vara en liten skara till antalet, men har tillsammans lagt ner enormt mycket tid och energi på att göra sajten till det den blivit idag.

Vi är genom våra medlemskap i Svenska Sportjournalistförbundet en ackrediterad media, som har möjligheten att rapportera på plats vid såväl enstaka landskamper som mästerskap. Än så länge har vi bevakar turneringarna på avstånd, men med förhoppningarna om att framöver få den stora äran att befinna oss mitt i händelsernas centrum.

Här hittar du mer information om oss som jobbar med Vm-fotboll.se.

Redaktionell Policy

  • Vårat främsta intresse är att delge besökarna med relevant information kring världsmästerskapet i fotboll. Detta genom att skriva om relevanta händelser i fotbollsvärlden, samt att sammanställa information som kan komma väl till nytta för den som är intresserad av ämnet.
  • VM-fotbolls journalistik ska vara så nära sanningen som möjligt och baseras på bästa tillgängliga fakta och uppgifter. När rykten florerar väljer vi att avvakta med publiceringar tills faktisk fakta finns att delge besökarna.
  • Vi är källkritiska och utgår ifrån information som publicerats av officiella källor. I de sammanhang som vi gör antaganden innan faktiskt information finns, till exempel gällande hur en laguppställning eller ett spelschema kan komma att se ut, är vi tydliga med att skriva ut detta.
  • Vi försöker att hålla en neutral ställning i de saker som vi rapporterar kring. De artiklar som skrivits i form av åsiktsjournalistik (till exempel krönikor) är tydligt markerade med detta.
  • VM-fotbolls journalister kan ta hjälp av AI-teknik i sitt arbete för att producera material. Detta kan ske till exempel genom om att få fram  förslag på rubriker eller infallsvinklar till artiklar. Viktigt att tillägga är att allting vi publicerar är producerat, redigerat och faktagranskat av en människa.
  • Vi på redaktionen följer Journalistförbundets yrkesetiska regler.

GDPR

Här kan du läsa mer om hur vi jobbar med GDPR och vår behandling av personuppgifter.