Om VM-fotboll.se

VM-fotboll.se startades 2011 och har under åren växt till att bli Sveriges ultimata guide till Världsmästerskapet i fotboll. Hos oss kan du ta del av all information kring den stundande turneringen, samt ta dig en tillbakablick på tidigare upplagor av mästerskapet.

Utanför VM-perioderna följer vi de svenska landslagen på deras väg mot en VM-plats då de deltar i de föreliggande kvalen och andra förberedande samlingar. Vi tar oss även en titt på de övriga kontinenterna i samband med deras kvalificeringar och regionala mästerskap. Dessutom bevakar vi fotbollen under de Olympiska Spelen där de svenska damerna nått stora framgångar.

I samband med att mästerskapet pågår presenterar vi det kompletta spelschemat, samtliga matchresultat och tabellställningar, allt i kombination med ett levande nyhetsflöde fyllt med VM-aktuella artiklar. Vi strävar ständigt mot att utveckla vår tjänst ytterligare, allt för att bli det självklara alternativet för dig som fotbollsfantast.

VM-fotboll.se är en del av Sportnyhet Sverige.

Tipsa

Om ni vill tipsa oss om en nyhet så kan ni mejla oss på [email protected].

Kontaktuppgifter

Sportnyhet Sverige AB
Västra Kvarngatan 62
61132 Nyköping

Telefon: 079-3395109

Läs mer om oss på Allabolag

Vår Redaktion

Svenska SportjournalistförbundetRedaktionen på VM-fotboll.se har ett stort fotbollsintresse och många års erfarenhet av att bevaka det svenska landslaget i VM-sammanhang. Vi är även ackrediterad media genom våra medlemskap i Svenska Sportjournalistförbundet, som låter oss rapportera på plats vid såväl enstaka landskamper som mästerskap.

Här hittar du mer information om oss som jobbar med Vm-fotboll.se.

Kontakta oss på VM-fotboll.se

Ni kan enklast nå oss genom att använda vårat kontaktformulär

GDPR

Här kan du läsa mer om hur vi jobbar med GDPR och vår behandling av personuppgifter.