Oddsmiljonen – Vinn 1 miljon kronor varje dag

Hem/Oddsmiljonen – Vinn 1 miljon kronor varje dag
Oddsmiljonen – Vinn 1 miljon kronor varje dag2022-11-18T09:39:13+01:00

Oddsmiljonen är en nylanserad produkt av spelbolaget ComeOn. Oddsmiljonen är ett format där du ska svara på åtta frågor och gissa utfallet i åtta olika händelser som utspelar sig i olika matcher. Har du alla åtta rätt så är du garanterad en miljon kronor i vinstpengar.

Observera att Oddsmiljonen syns först i inloggat läge under erbjudanden.

Spela Oddsmiljonen hos ComeOn
Visa fler inlägg

Vad är Oddsmiljonen?

Oddsmiljonen är ett frågesportsspel som ComeOn tillhandahåller. Det är åtta sportfrågor i varje omgång, där frågorna handlar om olika saker som kan ske under en match. Det kan vara allt från att du ska gissa på hur många mål det blir i en match, hur många hörnor ett lag får i en match till hur många mål och assist en specifik spelare gör under en match. Oddsmiljonen går att spela varje dag och det är åtta nya frågor som blir tillgängliga dagligen. Alla frågor kretsar kring matcher som spelas under samma dag. Du som spelar Oddsmiljonen kan delta en gång per omgång men kan spela Oddsmiljonen hur många gånger du vill och varje dag har du en ny chans att vinna pengar.

Till skillnad mot andra spel av liknande typ som Styktipset eller Big 9 så tävlar du tävlar enbart mot dina egna kunskaper när det kommer till Oddsmiljonen. Detta gör också att du inte är beroende av hur det går för andra spelare när det kommer till eventuella prispengar och prispengarna är alltid detsamma oavsett hur det går för andra spelare. Du kan få allt från noll till åtta rätt per omgång och det är vinstutdelning från 1 rätt och uppåt.

Oddsmiljonen är tillgängligt både för nya kunder som befintliga kunder!

Vinstfördelningen på Oddsmiljonen

Oddsmiljonen är ett frågesportspel där du tävlar mot dig själv och dina kunskaper. Det positiva med Oddsmiljonen är att du som spelare är garanterad vinst redan från att du har ett rätt eller mer. Det gör att även om du inte får alla åtta rätt på frågorna så har du fortfarande möjlighet att kunna vinna pengar. Prispengarna baseras inte heller på hur många som får ett visst antal rätt utan enbart på dina egna resultat, detta gör att flera personer kan under samma omgång få tillexempel maximala åtta rätt och då vinner alla dessa personer 1 miljon kronor vardera. Kostnaden för att delta i en omgång av Oddsmiljonen är 30 kronor och du kan delta en gång per omgång.

Så mycket vinner du baserat på antal rätt;

0 rätt – 0 kronor
1 rätt – 0.50 kr
2 rätt – 2.5 kr
3 rätt – 10 kr
4 rätt – 100 kr
5 rätt – 500 kr
6 rätt – 1000 kr
7 rätt – 25000 kr
8 rätt – 1 000 000 kr

Hur vinner man 1 miljon kronor på Oddsmiljonen?

Du behöver svara rätt på alla åtta frågor som ställs för att vinna maxvinsten

Vad kan jag vinna på Oddsmiljonen?

Du vinner pengar från 1 rätt och uppåt. Har du alla åtta rätt är du garanterad 1 miljon kronor.

Vad kostar Oddsmiljonen?

Det kostar 30 kronor att delta i Oddsmiljonen per omgång

18+, spela ansvarsfullt, Se fullständiga regler och villkor på comeon.com, stödlinjen.se, spelpaus.se