Här hittar du en kortare presentation av oss som jobbar med VM-fotboll.se. Vår redaktion består av journalister och skribenter som alla bevakat fotbolls VM under många år och därmed har god kunskap inom området.

Vi har alla ett gemensamt mål i att presentera all den information som du som besökare kan vilja ha redan på gällande Världsmästerskapet i fotboll. Dessutom är vi medlemmar hos Svenska Sportjournalistförbundet vilket givit oss en god relation till fotbollsförbunden.

För att läsa mer om oss och ta del av våra artiklar och kontaktuppgifter kan du klicka dig vidare till våra respektive profiler. Utöver den fasta redaktionen tar vi hjälp av frilansande journalister vid behov.

Anders Granström Anders Granström

Ansvarig utgivare och grundare av sajten. I grunden utbildad idrottspsykolog med ett stort intresse för sport.

Sofie Sandell Sofie Sandell

Sökmotoroptimerare och sportskribent. Men en förkärlek för detaljer är det hon som har full koll på alla viktiga datum, regler och statistik kring mästerskapet.

Hampus Kjellberg Hampus Kjellberg

Sportjournalist och fotbollsfantast med ett brinnande intresse för sporten. Efter att ha följt såväl senior- som juniorlandslagen har han god insyn i både dagen som framtidens stjärnor.