Nu är grupperna till VM färdigställda. Detta efter Costa Ricas seger med 1-0 mot Nya Zeeland efter ett tidigt mål av Joel Campbell.

Under gårdagen så avgjordes det andra mötet i det Interkontinentala kvalet emellan Costa Rica och Nya Zeeland på neutral plan. Matchen var direkt avgörande där vinnarna i mötet skulle avancera till VM i Qatar 2022.

Costa Rica fick en drömstart redan i matchminut tre när den tidigare Arsenal-anfallaren Joel Campbell satte dit 1-0. Under den första halvleken så satte Nya Zeelands storstjärna Chris Wood dit 1-1 men efter VAR-granskning så godkändes inte målet.

I den andra halvleken så jagade Nya Zeeland en kvittering men utan resultat. Det blev inte lättare när nyinbytte Kosta Barbarouses (på planen i nio minuter) drog på sig ett rött kort med 20 minuter kvar av matchen.

Nya Zeeland hittade aldrig en kvittering och Joel Campbells tidiga mål till 1-0 blev matchavgörande för Costa Rica. Landet har nu kvalificerat sig för VM för sjätte gången i landets historia.

Costa Rica tar plats i Grupp E där Tyskland, Spanien och Japan återfinns. I och med Costa Ricas avancemang så är alla grupper till VM färdigställda. Se grupperna nedan.

Grupperna till VM 2022 i Qatar

Grupp A:
Qatar
Ecuador
Senegal
Nederländerna

Grupp B:
England
Iran
USA
Wales

Grupp C:
Argentina
Saudiarabien
Mexiko
Polen

Grupp D:
Frankrike
Australien
Danmark
Tunisien

Grupp E:
Spanien
Costa Rica
Tyskland
Japan

Grupp F:
Belgien
Kanada
Marocko
Kroatien

Grupp G:
Brasilien
Serbien
Schweiz
Kamerun

Grupp H:
Portugal
Ghana
Uruguay
Sydkorea


Bayern Munich - Real Madrid