Damernas VM-uppladdning drar igång

//Damernas VM-uppladdning drar igång

Damernas VM-uppladdning drar igång

Foto: Bildbyrån

I och med att damlandslaget blivit klara för VM nästa sommar går laget nu in i en tuff uppladdning inför mästerskapet. Detta börjar redan under hösten och laget har nyligen presenterat tre kommande träningslandskamper.

Den första kommer att ske på svensk mark och motståndet blir då det norska landslaget, som även de blivit klara för mästerskapet. Mötet mellan lagen kommer att ske på Olympia i Helsingborg den 4 oktober och på måndag släpps biljetterna till mötet.

Den 9 oktober kommer laget sedan att resa till Italien för ett möte med deras landslag. Vilket exakt datum som mötet kommer att ske, samt vilken arena som mötet sker på är ännu inte fastställt.

Sist ut är ett bortamöte med England, som fick med sig näst flest poäng av alla lag i hela kvalet. Matchen spelas den 11 november och dagen därpå kommer landslaget att delta vid Fotbollsgalan i Stockholm.

Sofie Hansson

Av |2018-09-27T13:46:50+00:00september 14th, 2018|Damlandslaget|0 kommentarer

Om skribenten:

Sportjournalist. Ett mästerskap som fotbolls-VM är någonting som verkligen enar människor på så många olika sätt. Oavsett om man är fotbollsintresserad sedan tidigare eller ej, så är ett mästerskap som detta en folkfest som de flesta är delaktiga i. Detta har jag själv fått erfara i samband med att jag blev skribent här på Vm-fotboll.se. Trots att många delar av fotbollskulturen är helt nya för min del så finner jag en stor glädje i att få skriva kring ämnet som värmer så många människors hjärtan, samtidigt som man får följa lagen på deras vägar mot nya bragder. Om man inte är insatt i mästerskapens historia tycker jag personligen det är mycket intressant att titta tillbaka på tidigare prestationer som spelare och lag har åstadkommit. Därav kommer det en del artiklar inom just detta område ifrån mig. Att följa ett mästerskap så pass intensivt som vi gjort under både VM i Brasilien och Ryssland och nu kommer att göra under framtida turneringar är otroligt roligt, oavsett om man är en fotbollsfantast eller ej.

Kommentera gärna

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.