OBS! Erbjudandet är inte längre giltigt (uppdaterat oktober 2023)

Premier League-säsongen är äntligen här! Den nya säsongen sparkar igång under fredagen när de regerande mästarna Manchester City ställs mot nykomlingarna Burnley, med svenske Hjalmar Ekdal i laget med avspark 21:00 svensk tid. Efter premiärmötet under fredagen kommer det att bli en full omgång av matcher under helgen som sedan avslutas med Manchester United mot Wolverhampton på måndagskvällen. Expekt har nu skapat ett exklusivt erbjudande som endast är tillgängligt under den första PL-omgången.

Premier League sparkas igång när Vincent Kompany behöver ställas mot sin mentor på tränarbänken, Pep Guardiola, när Burnley och Manchester City drabbar samman i ett möte mellan två välspelade lag. På lördag får vi en munsbit med sex heta matcher med Arsenal i startblocken redan 13:30 följt av ytterligare matcher under dagen. På söndag kan vi bevittna ett tungviktsmöte mellan två storklubbar i form av Liverpool och Chelsea som båda börjar deras väg mot Champions League-platserna genom att ställas mot varandra. Den första omgången i Premier League avslutas på måndagen den 14 augusti när Manchester United och Wolves möts med avspark 21:00.

Expekt har tagit spänningen till en ny nivå genom att erbjuda ett exklusivt gratisspel för premiäromgången i Premier League. Spelbolaget ger den som registrerar under helgen en vanlig välkomstbonus, ett gratisspel på upp till 1500 kronor, och kryddar det med ett extra gratisspel på 200 kronor. Detta till alla som registrerar sig under PL-säsongens första helg alltså. Erbjudandet sträcker sig från fredag morgon fram till sista avsparkstiden under måndagskvällen.

Exklusiv bonus:

Normal välkomstbonus (1500 kr gratisspel) + 200 kr extra för ett gratisspel

  • Registrera dig via länken nedan och få ditt 200 kronors gratisspel

  • Insättning minst 100 kr

  • Expekt matchar din insättning med ett gratisspel upp till 1500 kr

  • Lägg ett spel utan risken att förlora!

Hämta din bonus hos Expekt

18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här


Borussia Dortmund - Real Madrid