Foto: Bildbyrån

Inför Sveriges VM-kvalmatch mot Finland ikväll (torsdag) så är nationalarenan för damlandslaget utsåld. 14 500 biljetter är sålda till matchen på Gamla Ullevi.

Ikväll smäller det för Sverige hemma mot Finland. Årets sista landslagssamling ska sparkas igång 18:30 på Gamla Ullevi. Hittills i VM-kvalet så har Sverige tagit full pott och leder kvalgruppen efter tre omgångar. Just Finland är det land som jagar Sverige allra mest, med två segrar på tre matcher och ikväll kan därmed Sverige öka gapet ytterligare om man tar tre nya poäng.

Kvällens match spelas i Göteborg och på anrika Gamla Ullevi, som är landslagets nationalarena. Och vilken publikfest det kommer bli. Svenska Fotbollförbundet meddelar på sin hemsida att torsdagens VM-kvalmatch är utsåld.

De flesta biljetter gick åt i ett tidigt skede och för bara ett par veckor sedan så meddelade SvFF att endast 2000 biljetter återstod, och under onsdagen så köptes den sista biljetten.

14 500 personer kommer att bevittna matchen på plats på Gamla Ullevi. Matchen startar 18:30. Om man inte har biljett till VM-kvaldrabbningen så sänds matchen på SVT2.

Damlandslagets trupp till VM-kvalet.

Spelschemat i november:

25 november:
18:30 Sverige – Finland (Gamla Ullevi, Göteborg)

30 november:
19:00 Sverige – Slovakien (Eleda Stadion, Malmö)