Inför dubbelmötet med Nederländerna

//Inför dubbelmötet med Nederländerna

Inför dubbelmötet med Nederländerna

Foto: Wikimedia

Idag spelar de svenska futsalherrarna sin första av två landskamper mot det nederländska landslaget. Matcherna sker som en del av lagens uppladdning inför VM-kvalet som startar efter årsskiftet, där en plats i turneringen som hålls i Litauen år 2020. Landskampen kommer att spelas på Idrottshuset Sporthall i Enköping. Imorgon äger sedan returen rum i Uppsala.

Nederländerna är ett landslag som Sverige inte har ställts mot tidigare, varken i tävling- eller träningssammanhang. Laget har varit med i såväl EM som VM, där man tog sig till en andraplats i den första upplagan 1989.

För den som vill följa mötet kommer det att visas i C More med start klockan 21:00.

Sofie Hansson

Av |2018-10-29T11:34:07+00:00oktober 29th, 2018|Futsal|0 kommentarer

Om skribenten:

Sportjournalist. Ett mästerskap som fotbolls-VM är någonting som verkligen enar människor på så många olika sätt. Oavsett om man är fotbollsintresserad sedan tidigare eller ej, så är ett mästerskap som detta en folkfest som de flesta är delaktiga i. Detta har jag själv fått erfara i samband med att jag blev skribent här på Vm-fotboll.se. Trots att många delar av fotbollskulturen är helt nya för min del så finner jag en stor glädje i att få skriva kring ämnet som värmer så många människors hjärtan, samtidigt som man får följa lagen på deras vägar mot nya bragder. Om man inte är insatt i mästerskapens historia tycker jag personligen det är mycket intressant att titta tillbaka på tidigare prestationer som spelare och lag har åstadkommit. Därav kommer det en del artiklar inom just detta område ifrån mig. Att följa ett mästerskap så pass intensivt som vi gjort under både VM i Brasilien och Ryssland och nu kommer att göra under framtida turneringar är otroligt roligt, oavsett om man är en fotbollsfantast eller ej.

Kommentera gärna

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.