Foto: Bildbyrån

Martin Olsson kommer inte till spel mot Polen på tisdag, detta på grund av skada. Det meddelar landslaget i ett pressmeddelande.

Under gårdagen så startade Martin Olsson för Sverige i den viktiga playoff-matchen mot Tjeckien. Olsson blev sedermera utbytt i andra halvlek till förmån för Pierre Bengtsson och såg ut att ha känningar matchen igenom.

Nu meddelar landslaget att vänsterbacken Martin Olsson lämnar landslagssamlingen på grund av skada. Han missar därmed tisdagens playoff-final mot Polen i polska Chorzow.

– Samtliga spelare tränar idag förutom Martin Olsson som fick en känning under gårdagens match som är så pass allvarlig att han inte kommer vara aktuell för spel mot Polen. Martin kommer att lämna samlingen under dagen, ingen ersättare kallas in, meddelar herrlandslagets presschef Jakob Kakembo Andersson i ett pressmeddelande.

Ludwig Augustinsson fanns ej tillgänglig mot Tjeckien på grund av sjukdom. Men på presskonferensen efteråt så trodde Janne Andersson på en tillgänglig Augustinsson till Polen-matchen. Förutom Augustinsson så finns Pierre Bengtsson tillgänglig som vänsterback i truppen.


Borussia Dortmund - Real Madrid