Foto: Bildbyrån

Den 25 november spelar damlandslaget VM-kval mot Finland på Gamla Ullevi. Matchen blir den första landskampen på hemmaplan efter släppta publikrestriktioner. Nu finns biljetter att köpa till matchen.

Igår så släpptes publikrestriktionerna inom svensk idrott och fullsatta arenor kan snart vara ett faktum. Senast en landskamp för damlandslaget spelades där det var utan restriktioner var hösten 2019. Nu, två år senare, så kan den svenska publikglädjen bli total igen.

Landslaget har redan spelat inför drygt 2700 personer på Gamla Ullevi, men från och med nu så kan arenan i Göteborg fyllas ytterligare.

Biljetter till Sveriges match mot Finland den 25 november finns nu att tillgå. Matchen spelas alltså torsdagen den 25 november med matchstart 18:30 och blir den första i raden av tävlingslandskamper för damlandslaget som kan ses utan publikrestriktioner.

Sverige kommer även att spela landskamp mot Slovakien den 30 november, även det i VM-kvalet mot världsmästerskapet i Australien och Nya Zeeland 2023.