Ny futsal-trupp till dubbelmöte

//Ny futsal-trupp till dubbelmöte

Ny futsal-trupp till dubbelmöte

Foto: Pixabay

Nyligen tog futsallandslagets förbundskapten Matija Dulvat ut en ny trupp som kommer att representera laget under nästa vecka då man tar emot Nederländerna för två landskamper.

Målvakter:
Robin Armandt, Viktor Jansson och Poja Tahmi-Masoleh*

Utespelare:
Albert Hiseni, Simon Chekroun, Nima Kadivar, Petrit Zhubi, Kristian Legiec, Mahmoud Al-Mouti, Emilio Rossi, Fehim Smajlovic, Henrik Svedberg, Fredrik Johnsson, Anel Coralic och Irfan Delimedjac*

* – Ersätter Marcus Gerd
** – Ersätter Carl Lext

Matcherna äger rum den 29 och 30 oktober och spelas då i Enköping och Uppsala.

Sofie Hansson

Av |2018-12-11T11:58:17+00:00oktober 25th, 2018|Futsal|0 kommentarer

Om skribenten:

Sportjournalist. Ett mästerskap som fotbolls-VM är någonting som verkligen enar människor på så många olika sätt. Oavsett om man är fotbollsintresserad sedan tidigare eller ej, så är ett mästerskap som detta en folkfest som de flesta är delaktiga i. Detta har jag själv fått erfara i samband med att jag blev skribent här på Vm-fotboll.se. Trots att många delar av fotbollskulturen är helt nya för min del så finner jag en stor glädje i att få skriva kring ämnet som värmer så många människors hjärtan, samtidigt som man får följa lagen på deras vägar mot nya bragder. Om man inte är insatt i mästerskapens historia tycker jag personligen det är mycket intressant att titta tillbaka på tidigare prestationer som spelare och lag har åstadkommit. Därav kommer det en del artiklar inom just detta område ifrån mig. Att följa ett mästerskap så pass intensivt som vi gjort under både VM i Brasilien och Ryssland och nu kommer att göra under framtida turneringar är otroligt roligt, oavsett om man är en fotbollsfantast eller ej.

Kommentera gärna

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.