OBS! Oddsen är inte längre giltiga (uppdaterade oktober 2023)

Grupp C innehåller flera spännande nationer men framförallt så är det Argentina som på förhand anses vara en av de stora favoriterna att gå hela vägen tillsammans med Brasilien som kommer ha flest ögon på sig. Men man ska inte räkna bort varken Polen eller Mexiko i denna gruppen och båda dessa nationer kan mycket väl lyckas vinna denna gruppen. Det enda laget som på pappret kommer få det riktigt tufft i denna gruppen är Saudiarabien som nog mer får rikta in sig på att försöka komma från detta mästerskap med någon poäng alls än att fokusera på att försöka vinna gruppen. 

Polens flagga Polen

Polen slutade tvåa i sina kval-grupp efter England och fick via kvalspel ta sig till VM. Polens VM-plats kom på bekostnaden av Sverige då man besegrade Sverige med 2-0 kvalfinalen till detta VM. Det polska landslaget kommer till detta VM likt tidigare mästerskap att förlita sig väldigt mycket på sin kapten Robert Lewandowski, spelaren som slagit alla tänkbara rekord man kan slå i den polska landslagströjan. Polen har dock under dem senaste mästerskapen man kvalificerat sig till underpresterat sätt till förutsättningarna. Är detta mästerskapet då man äntligen ska ta sig längre i en turnering eller kommer det återigen bli hemgång tidigt i turneringen för Polen?

Polen vinner grupp C – Odds 6.50 hos Leo Vegas

Argentinas flagga  Argentina

Argentina är gruppens stora favorit att vinna, men man är inte bara favorit att vinna gruppen. Man är tillsammans med Brasilien de två stora favoriterna inför VM 2022 att gå hela vägen till guld. Ett guld som hela nationen jagat sedan den magiska sommaren 1986. Då var det Diego Maradona som var den stora fixstjärnan i Argentina. Nu för tiden är det Lionel Messi, spelaren som blivit utsedd till världens bästa spelare inte mindre än sju gånger mer än någon annan spelare. Han har även ett pokalskåp som innehåller mängder med titlar och medaljer men en medalj saknar han fortfarande och det är VM-guldet. Lionel Messi som har hunnit bli 35-år gammal gör även sitt sista VM för Argentina, ska han få avsluta på topp och äntligen lyfta pokalen och därmed bli än mer avgudad än vad han redan är i Argentina och få samma stjärnstatus som Diego Maradona?

Argentina vinner grupp C – Odds 1.40 hos Unibet

Mexikos flagga  Mexiko

Mexiko slutade på delad förstaplats tillsammans med Kanada i kvalet till VM 2022, kommer till detta VM med ett väldigt rutinerat lag. Fanbäraren för Mexiko i detta VM blir lagkaptenen Andres Guardado. Real Betis mittfältaren som hunnit bli 36 år och med största sannolikhet gör sitt sista stora mästerskap för sin nation kommer att bli den spelaren i Mexikos historia som spelat flest landskamper under detta VM. Framåt är det Wolverhampton spelaren Raul Jimenez som ska vara den som ska göra målen framåt. Mexiko har en spännande blandning av spelare från Europa och sydamerikanska ligorna och kan nog bli en jobbig överraskning för de andra lagen i den här gruppen.

Mexico vinner grupp C – Odds 5.50 hos Expekt

Saudiarabiens flagga  Saudiarabien

Saudiarabien stod för ett imponerade kval där man vann sin asiatiska kvalgrupp före både Japan och Australien. Men Saudiarabien som till VM 2022 enbart kommer med spelare från den inhemska ligan har hamnat i en riktigt tuff grupp. Man är på förhand väldigt nederlagstippade och det ska till att Saudiarabien gör sina livsmatcher i detta gruppspel om man skulle vinna grupp C. Det är nog dessvärre för Saudiarabiens del större chans att man blir gruppens slagpåse. Kommer dock ha ett massivt stöd av sina fans då man är av nationerna som har sålt flest biljetter till sina supportrar så stödet på läktaren kommer det inte vara något fel på för Saudiarabiens sida i detta VM.

Saudiarabien vinner grupp C – Odds 23.00 hos ComeOn

Borussia Dortmund - Real Madrid