Foto: Bildbyrån

Den assisterande förbundskaptenen för herrlandslaget Peter Wettergren har skrivit på ett nytt avtal med Svenska Fotbollförbundet. Han stannar till och med EM 2024 i Tyskland.

Denna sommar har varit en sommar av förlängningar hos det Svenska Fotbollförbundet. Först ut var damlandslagets förbundskapten Peter Gerhardsson, som förlängde sitt kontrakt i slutet på maj.

Några dagar senare var det Janne Anderssons tur, som förlängde sitt kontrakt som förbundskapten för herrarna. Och bara några veckor efter det förlängde Peter Gerhardssons assisterande förbundskapten Magnus Wikman sitt kontrakt, vilket betyder att de kommer kampera ihop fram till och med VM 2023.

Och nu har det blivit dags för Peter Wettergren att förlänga sitt kontrakt som assisterande till Janne Andersson. Wettergren var en av de första rekryteringarna till Janne Anderssons team när han tillträdde 2016. Han hade innan dess bland annat varit verksam i IF Elfsborg och FC Köpenhamn. Och har sedan han tillkom till landslaget varit en viktig pusselbit till dess framgångar i VM 2018 och EM-kvalet.

Kontraktet sträcker sig, precis som Janne Anderssons, till och med EM 2024 i Tyskland.

Artikeln är skriven av:

Hampus Kjellberg – Sportskribent
[email protected]

>> Läs mer om mig här


Borussia Dortmund - Real Madrid