I sommar väntar VM för svensk del när Italien, Argentina och Sydafrika väntar i Grupp G. Nedan listar vi motståndarnas resultat i landskamperna under februari månad.

Det har som bekant varit landslagsuppehåll för Sverige och världens övriga landslag i februari. Blågult lyckades med bedriften att besegra Kina i Marbella och spela oavgjort mot Tyskland i Duisburg och börjar vässa VM-formen inför sommarens mästerskap.

För Sveriges gruppmotståndare har det också vankats landskamper i februari, i olika mån. Argentina, Italien och Sydafrika har spelat landskamper i februari och börjar skärpa sina respektive matchformer inför turneringen. Italien stod för helt okej resultat i Arnold Clark Cup när man förlorade mot England och Belgien med uddamålet och besegrade Sydkorea till sist.

Argentina hade ett desto roligare landslagsuppehåll när man besegrade Chile vid ett tillfälle och kommande värdnationen Nya Zeeland gånger två. Argentina släppte inte in ett enda mål på tre matcher och ser starka ut inför vad som komma skall. Sydafrika spelade bara två landskamper i februari och stod för en seger och ett oavgjort resultat.

Resultat i februari

Sverige

Sverige-Kina, 4-1

Tyskland-Sverige, 0-0

Italien

Italien-Belgien, 1-2

England-Italien, 2-1

Italien-Sydkorea, 2-1

Argentina

Argentina-Chile, 4-0

Nya Zeeland-Argentina, 0-2

Nya Zeeland-Argentina, 0-1

Sydafrika

Sydafrika-Uzbekistan, 3-0

Slovenien-Sydafrika, 1-1


Borussia Dortmund - Real Madrid