Brasilien fick en flygande start på Copa America efter att man besegrat Venezuela med 3-0. Senare under natten besegrade Colombia grannlandet Ecuador efter en jämn drabbning.

Under gårdagskvällen startade äntligen Copa America efter att det varit många turer kring värdland och annat. Mästerskapet spelas nu i Brasilien och den stora finalen spelas den 10 juli.

Hemmanationen inledde mästerskapet igår kväll med matchstart 23:00. Då tog man emot Venezuela i huvudstaden Brasilia. Venezuela, som hade åtta spelartapp på grund av Covid-19, fick det svårt mot Brasilien. Efter Marquinhos mål till 1-0 efter 23 minuter, kom tvåan och trean i andra halvlek för att säkra segern till Brasilien till 3-0.

Colombia fick även de med sig en premiärseger efter att ha avgjort mot Ecuador i den första halvleken med matchens enda mål.