Foto: Bildbyrån

Idag har landslaget släppt biljetter till herrarnas VM-kvalmatcher mot Kosovo och Grekland den 9 oktober samt den 12 oktober. Köp din biljett nu för att vara en del av det blågula havet på Friends Arena.

Sedan glädjebeskedet kom om att vissa restriktioner släpps på den 29 september, vilket bland annat innebär att vi från det datumet kan ha fulla läktare på idrottstillställningar runt om i landet, så har landslaget förberett sig för fulla hus på Friends Arena under hösten.

Herrlandslaget har två VM-kvalmatcher som återstår på hemmaplan och de båda matcherna spelas nu i oktober. Idag (fredag) så släppte Svenska Fotbollförbundet biljetterna till allmänheten.

Klockan 10:00 under morgonen släpptes biljetterna till matchen mot Kosovo den 9 oktober. Där har redan ett gäng biljetter gått åt, men det finns gott om biljetter kvar.

Klockan 14:00 släpptes även biljetterna till matchen mot Grekland den 12 oktober. Båda matcherna spelas alltså på Friends Arena.

Biljetter till VM-kvalmatcherna mot Kosovo och Grekland

Klicka HÄR för att få mer information kring hur du kan köpa din biljett till matcherna. Matchstart för matchen mot Kosovo är 18:00. Matchen mot Grekland startar 20:45.