Foto: Bildbyrån

Från och med den 29 september så kommer läktaren på Friends Arena att kunna vara full, då regeringen släppt på restriktionerna. Nu finns det snart möjlighet att ro hem biljetter till herrlandslagets VM-kvalmatcher mot Kosovo och Grekland i oktober.

Efter en vinst och en förlust i VM-kvalsamlingen i september så har Sverige fortfarande ett bra läge inför fortsättningen av VM-kvalet. Nästa landslagssamling är i oktober där Janne Andersson och hans mannar får chansen att revanschera sig mot Grekland samt även ta emot Kosovo hemma på Friends Arena.

Nu meddelar Svenska Fotbollförbundet att det snart kommer gå att få biljetter till matchen. Den 17 september öppnar biljettsläppet till matcherna i VM-kvalet där Sverige vill ta viktiga poäng för att kunna ta sig till Qatar 2022.

I och med att Friends Arena kommer kunna vara fullsatt så förmodas biljetterna gå åt kvickt. Förbundet förväntar sig att man kan släppa in 45 000 åskådare till matchen för att bilda en blågul vägg.

Den 9 oktober ställs Sverige mot Kosovo i den första av de två matcherna för att sedan spela mot Grekland den 12 oktober.

När släpps biljetterna till VM-kvalet?

Biljetterna till Sverige-Kosovo släpps fredagen den 17 september klockan 10:00. Klicka HÄR för mer information kring hur du kan få biljetter.

Biljetterna till Sverige-Grekland släpps fredagen den 17 september klockan 14:00. Klicka HÄR för mer information kring hur du kan få biljetter.


Borussia Dortmund - Real Madrid