Omslagsbilden till detta inlägg är ifrån UEFA:s hemsida

Under dagen idag spelas sammanlagt fyra matcher i det avrundande VM-kvalet, där två nya lag kan bli klara för mästerskapet. Även ställningen i en utav de afrikanska grupperna kommer att fastställas idag. Här nedan kan du läsa en kortare sammanfattning inför mötena, samt vilka kanaler som kommer att visa matcherna.

Kongo–Uganda
Varken Kongo eller Unganda har på grund utav sina poäng möjligheten att ta sig till VM, så dagens möte kommer enbart att spelas för placeringens skull. Förra gången som dessa två lag möttes på plan var för exakt ett år sedan på dagen och då blev det vinst till Uganda. Dagens match börjar klocka 15:30 svensk tid.

Ghana–Egypten
Sedan tidigare står det klart att Egypten kommer bli det lag ur grupp E i det afrikanska kvalet som tar sig till världsmästerskapet. Senast de två lagen möttes blev det en egyptisk seger och om Ghana vinner kvällens match, så kan man ta sig upp på en andraplats i tabellen. Matchen mellan lagen spelas klockan 16:30 och går att streama via Unibet:s hemsida.

Schweiz–Nordirland
Schweiz har med ett bortamål i ryggen stora förutsättningar för att ta hem kampen mot Nordirland gällande platsen i VM. Ska man se till oddsen så lutar det även här mot att Schweiz tar hem segern. Returmatchen St. Jakob-Park i Basel kommer att spelas klockan 18:00 och matchen går att följa i Kanal 9.

Grekland–Kroatien
I torsdagens möte mellan lagen så blev det en storvinst för Kroatien, vilket ger laget ett stort försprång inför kvällens returmöte. Däremot har Grekland spelat bra på hemmaplan under tidigare del utav kvalet och enbart fått med sig en förlust. Matchen kommer att visas i Kanal 9 med avspark klockan 20:45.


Borussia Dortmund - Real Madrid