MATCH: England – Kina

 SPELTIPS: Under 2,5 mål i matchen

 SPELSTOPP: 12:59 1/8

 UNITS: 3/5

 SPELBOLAG: Bet365

Odds: 

1,75
Bet365
SPELA NU

Dags för Kina mot England! Även om England har vunnit sina matcher i detta VM så är det rent tekniskt inte på något vis klart. Med sex poäng från sex möjliga så behöver England bara en poäng för att ta sig över strecket i gruppen och ta topplatsen, men det är lättare sagt än gjort! Kina slog Haiti och åkte på en förlust mot Danmark. 

Dem har varit långt ifrån bekväma i detta VM. Första matchen mot Haiti behövde England en återtagen straff för att ta tre poäng. Det här är grupp D och man skulle egentligen kunna byta namn på gruppen till grupp 1-0 då det är det enda resultatet som kommit i gruppen. Två senaste möten mellan dessa nationer har resulterat i över 2,5mål men nu är det helt andra förutsättningar och ingen av nationerna har imponerat på mig.

Jag tror det kommer fortsätta på samma spår även i den här matchen. Målsnålt och lite avvaktande spel. Krysset räcker för England och lär väl knappast ta ut sig. Man är ett bättre lag än Kina och även om Kina kommer gå för det så tror jag att det blir alldeles för tufft för Kina. 

Kommer något lag gå segrande ur matchen så är det säkerligen England, med 1-0 eller bara 0-0.

Bet 365 betalar i dagsläget ut hela 1.75 på under 2,5mål. Alltså under tre mål och det känns för mig som ett ”safe bet”.

Speltips: Under 2,5 mål i matchen

Grundar mitt spel av en anledning.

  • Båda lagen har inte alls övertygat detta VM och haft onekligen svårt att hitta målet. Som jag skrev tidigare så är detta en match i ”grupp 1-0 ” och med tanke på förutsättningarna inför matchen så tror jag inte på någon målfest.

Rygga spelet här!

Alla speltips på vm-fotboll.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.


Borussia Dortmund - Real Madrid