MATCH: Sverige – Japan

 SPELTIPS: Sverige vinner!

 SPELSTOPP: 09:29 11/8

 UNITS: 3/5

 SPELBOLAG: Bet365

Odds: 

3,65
Bet365
SPELA NU

Sverige tog sig dramatiskt vidare till VM-kvartsfinalen efter en tuff straffläggning mot de regerande världsmästarna USA. Trots att USA dominerade spelet klarade
Sverige av att hålla nollan, mycket tack vare målvakten Zecira Musovic. Inför nästa match mot Japan, som hittills har imponerat stort i VM med sitt passningsspel och kombinationsspel, behöver Sverige fokusera på sin styrka i fasta situationer, där spelare som Amanda Ilestedt kan utgöra ett hot.

Det spekuleras kring Kosovare Asllani’s närvaro, men de flesta förväntar sig att hon kommer starta matchen. Japans förbundskapten Futoshi Ikeda kan välja en mer bollinnehavsfokuserad taktik mot Sverige, men deras styrka på fasta situationer bör inte underskattas. Jag tror det här kommer bli en tuffare match än mot USA. 

Japan har imponerat något grymt på mig under det här mästerskapet, men man ska inte glömma en viktig fördel Sverige har i den här matchen, nämligen längdskillnaden!
Här tror jag Sverige kan dra nytta av det på fasta situationer, där dem har varit grymt farliga på i mästerskapet. Efter att ha slagit ut USA i tidigare matchen så tror jag Sverige går på lite rosa moln just nu och hoppas att turen fortsätter vara på Sveriges sida. 

Bet365 erbjuder i dagsläget hela 3.65 på svensk seger under ordinarie tid. Det är grymt högt på ett Sverige i medvind. Det är i mina ögon för högt. Även om Japan är grymma. Allt kan hända!

Speltips: Sverige vinner

Grundar mitt spel av en enkel motivering:

  • Japan har visat prov på fantastisk fotboll under mästerskapet, mer än Sverige. Men jag tror och hoppas att vi får se ett bättre Sverige än vad vi fick se mot USA. Det här är nu ett lag med självförtroendet på topp och som knappast kommer ge sig i första taget. Jag förväntar en oerhört tajt matchbild, där Sverige kan dra det längsta strået och förhoppningsvis drar nytta av längdskillnaden på fasta situationer.

Rygga svensk vinst!

Alla speltips på vm-fotboll.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.