MATCH: Frankrike – Australien

 SPELTIPS: Över 2.5 mål i matchen

 SPELSTOPP: 08:59 12/8

 UNITS: 3/5

 SPELBOLAG: Expekt

Odds: 

2,23
Expekt logga
SPELA NU

Vilken spännande kvartsfinal vi har framför oss! Australien hade svårigheter under gruppspelet men lyckades ta sig vidare. Trots en snedsteg mot Nigeria visade de styrka genom att besegra Danmark med 2-0.

Alla ögon i värdlandet är nu på Sam Kerr, storstjärnan som alla undrar om hon kommer att starta matchen. Efter att ha kämpat med en skada under gruppspelet, gjorde Kerr ett imponerande inhopp mot Danmark. Om hon är spelklar, finns det ingen tvekan om att hon kommer att starta. Frågan blir vem hon kommer att ersätta i anfallet, då Mary Fowler spelade där i den senaste matchen, med stöd av Emily van Egmond och Caitlin Foord på vänster sida.

Det bör noteras att Australien besegrade Frankrike med 1-0 i en träningsmatch inför detta mästerskap, där Mary Fowler gjorde det avgörande målet, jag lägger dock ingen stor vikt på det hela då det bara var en träningsmatch.

Frankrike visade sig vara för starkt för Marocko i åttondelsfinalen, där de vann med 4-0. Redan efter 23 minuter hade de en 3-0-ledning, tack vare mål från Kadidiatou Diani, Kenza Dali och Eugénie Le Sommer. Frankrikes prestationer under turneringen har bara blivit bättre. Med Diani och Le Sommer i toppform, och en intressant offensiv strategi med två vänsterbackar som pressar på offensivt, ser laget riktigt farligt ut. Dock har deras defensiv visat svagheter i tidigare matcher. 

Trots att Australien har fördelen av att spela på hemmaplan och deras tidigare seger mot Frankrike, ser spelbolagen nu Frankrike som favoriter. Med all rätt skulle jag vilja säga!  

Under ledning av Hervé Renard har Frankrike fortsatt att utvecklas, medan Australien har haft en varierande insats under turneringen. Om Sam Kerr är tillbaka i toppform kan hon dock förändra matchbilden. Med det sagt, med tanke på båda lagen styrkor offensivt, kan vi förvänta oss en målrik och underhållande match. Ett tips kan vara att satsa på att det blir över 2,5 mål i matchen! Expekt erbjuder i dagsläget hela 2.23 i odds(!). 

Speltips: Över 2,5 mål i matchen

Jag kör tipset av en enkel motivering!

  • Två underhållande lag som verkligen kan bjuda till i anfallet och som inte har övertygat jättebra i defensiven i mina ögon, men varit giftiga framåt. Allt talar för att det här kommer bli en underhållande match!

Rygga spelet!

Alla speltips på vm-fotboll.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.


Borussia Dortmund - Real Madrid