MATCH: Argentina – Kroatien

 SPELTIPS: Dubbelchansen X2

 SPELSTOPP: 19:59 13/12

 UNITS: 2/5

 SPELBOLAG: Unibet

Odds: 

2,02
Unibet
SPELA NU

Dags för semifinaler och första matchen är Argentina-Kroatien. Kroatien som lyckades besegra ett oerhört starkt Brasilien på straffar. Argentinas väg till semifinalen har varit lite krokig, platsen höll på att rinna dem ur handen när dem tappade sin 2-0 ledning mot Nederländerna. Men man kunde till slut vinna på straffar.

Kroatien har sett oerhört starka ut i defensiven och visar prov på riktigt hjärta i deras matcher. När Neymar gjorde 1-0 på förläggningen så trodde jag ärligt att det var kört för Kroatien, men dem pressade på och kunde till slut få till kvitteringen. Starkt!

Argentina har fortfarande inte visat prov på den där roliga fotbollen som vi fick se dem i Copa America. Defensiven är bra, dem släpper inte till mycket, men i mina ögon är verkligen Messi den som bär det här laget. Finns betydligt mer att krama ut ur det här laget från de övriga spelarna i truppen.

Det är nu ett starkt defensivt Argentina, mot ett ännu starkare defensivt Kroatien. Jag tror verkligen på en tajt match där vi troligtvis inte kommer få se så mycket mål. Kan bli ganska så stängd match. Men spelmässigt så tror jag att jag har hittat ett bra spel.

På Unibet hittade jag oddset Dubbelchans med X2 till alldeles för höga 2.02 i odds. Argentina målas upp som en riktigt favorit i den här matchen, med all rätt. Men jag tror att Kroatien blir en väldigt tuff nöt att knäcka för Argentina. Där krysset är något jag tror mest på. Kroatien kan mycket väl smälla till mot Argentina av bara farten. Kroatien kommer säkerligen in i den här semifinalen med skyhögt självförtroende efter segern mot Brasilien.

Speltips: Dubbelchansen X2

Jag spelar oddset Dubblechans till 2.02 av främst en anledning.:

  • Messi bär verkligen det här laget, men orkar han verkligen göra det i två matcher till? Tror verkligen att Argentina kommer få problemet att ta sig igenom det här kroatiska försvaret. Argentina kan absolut ta den här matchen, men jag tror inte dem gör det på fulltid. Det är ett starkt Kroatien och dem kommer definitivt med ett högt självförtroende efter matchen mot Brasilien. Tror också dem föredrar att vara ”underdogs” i en semifinal, för all press kommer ligga på Argentina. Argentina är alldeles för höga favoriter i den här matchen för mig att se något spelvärde i det.

Spela Dubbelchansen X2

Alla speltips på vm-fotboll.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Unibet
  • Sätt in 100 kr – Få 100 kr extra

  • Om. krav: Utan omsättningskrav

  • Läs mer om regler & villkor
Till Unibet

18+, välkomstbonusen gäller endast nya kunder. Minsta insättning 100 kr. Bonusen är giltigt i 60 dagar. Du kommer inte att kunna få bonuserbjudandet om du gör en insättning med någon av följande insättningsmetoder: Entercash, Hipaymistercash, Paysafecard, Neteller eller Skrill. Stodlinjen.se, Spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt.