MATCH: Spanien-Sverige

 SPELTIPS: Sverige vinner

 SPELSTOPP: 20:45 14/11

 UNITS: 3/5

 SPELBOLAG: Betsson

Odds: 

8,50
SPELA NU

Det blev ett totalt mörker i Batumi under torsdagskvällen. Men visst måste den generella svensken ha något litet hopp kvar på svenskt VM-avancemang. Trotsa oddsen och satsa på svensk seger mot Spanien i Sevilla på söndag.

Nog vaknade man upp på fredagsmorgonen med en känsla av absolut tomhet efter Sveriges 2-0 förlust mot Georgien. Inför landslagssamlingen så hade Sverige allt i egna händer men bara på ett par timmar så ändrades allt. Sverige förlorade och Spanien vann och nu måste helt plötsligt Blågult vinna i Sevilla för att ta direktplatsen till VM.

Är förutsättningarna goda? Njae. Det var en jäkla pärs nere i Sevilla under VM där Sverige på ett mirakulöst sätt behöll 0-0 under hela matchen. Och vi kan nog räkna med en liknande matchbild denna gång. Men Sveriges kontringsspel på Friends Arena i segermatchen mot Spanien bådar gott för detta möte. Personligen ser jag gärna Alexander Isak, Emil Forsberg och Dejan Kulusevski ännu en gång springa åttor runt Spaniens försvarare.

Sverige står i 8.50 gånger pengarna hos Betsson, ett absolut kanonodds. Spanien är och ska vara stora favoriter, men Sverige är icke någon blåbärsnation. Det finns absolut förutsättningar för svensk seger. Revanschlustan är förmodligen väldigt stor, piggheten i benen likaså.

Och sen är det väl så klassiskt att hoppet är det sista som överger en? Nog tog man emot en del SMS under Georgien-matchen där vänner och familj beklagade sig över den missade VM-platsen. Men helt ärligt. Playoffplatsen är redan säkrad, vad har Sverige att förlora mot Spanien då? Ingenting. Ut och kör. Njut! Ge oss en skräll.

Speltips: Sverige vinner

Jag väljer att spela på Sverige som vinnare efter 90 minuter. Här är några orsaker till detta:

  • Sverige kommer att erbjudas andra ytor och kontringsspelet kan skina igen

  • Skyhöga odds på svensk seger

  • Hoppet

RYGGA SVERIGE SOM VINNARE

Alla speltips på vm-fotboll.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.


Borussia Dortmund - Real Madrid