MATCH: Japan – Skottland

 SPELTIPS: Japan vinner

 SPELSTOPP: 15:00

 UNITS: 2/5

 SPELBOLAG: 888Sport

Odds: 

1,73
888sport
SPELA NU

Håll till godo med bild från 2011 då Japan gick hela vägen och kammade hem VM. Årets Japan kanske inte innehåller samma kaliber – men potential finns. Krysset mot Argentina blev därför en ordentlig plump i protokollet för Japan som säkerligen räknar med att slåss om slutspelsplatserna i Grupp D. Trots mängder av målchanser fick man inte dit en enda boll, och tappade där med två viktiga poäng. För Skottlands del vart det som väntat förlust mot England och det ska mycket till för att man ska nå slutspel. 

72% – 28% i bollinnehav vittnar om hur ojämn premiäromgången i Grupp D verkligen var. Förhandsfavoriten Japan skapade mängder med chanser precis framför Vanina Correa i det argentinska målet men lyckades inte spräcka målnollan. Istället roffade Argentina åt dig en poäng och argentinskorna var synbart nöjda när slutsignalen till slut ljöd efter 90 minuter.

Men trots resultatet fick vi se ett piggt Japan som inte hade några problem att skapa oreda offensivt. Hade skärpan i avsluten funnits där hade det mycket väl kunnat sluta både 2-0 och 3-0 till de blåklädda.

Skottland i sin tur rådde inte på England. Tjugorankade skottarna ställde flera gånger till det för sig själva. 1-0 till England kom på straff efter att bollen tagit på armen på en försvarare. 2-0 kom efter en tafflig rensning som föranleddes av stillastående försvarsspel och följdes upp av tveksamt försvarsspel.

1,73 på japansk vinst är baserat på vad vi såg under premiäromgången ett bra odds på den japanska ettan. Spelas med 2/5 units hos 888Sport.

Speltips: Japan vinner på full tid

Jag väljer att spela på att Japan vinner efter full tid för att:

  • Japans offensiva spel kuggar – nu ska bara skärpan i avsluten sätta sig

  • Japan behöver efter krysset mot Argentina en vinst för att hänga på i toppen

  • Skottland är ett sämre lag, och ligger med all rätt i botten av Grupp D

rygga japan som vinnare till 1,73 hos 888sport!

Alla speltips på vm-fotboll.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Artikeln är skriven av:

Alexander Carlsson – Sportskribent
[email protected]

>> Läs mer om mig här


Borussia Dortmund - Real Madrid