MATCH: Sverige-Thailand

 SPELTIPS: U6,5 mål

 SPELSTOPP: 15:00 16/6

 UNITS: 2/5

 SPELBOLAG: Speedy Bet

Odds: 

1.71
Speedybet logga
SPELA NU

Sverige hade det trögt mot Chile, det dröjde till 83:e minuten innan Sverige kunde spräcka nollan. USA däremot körde som ångvält över Thailand och vann med 13-0. Två liknande matchbilder men med helt olika resultat.

Spelbolagen och oddsen verkar tro att Sverige också kommer att köra över Thailand, precis som USA gjorde. Inte att det blir 13-0, men att det åtminstone blir väldigt många mål i matchen.

Thailand må vara ett mycket sämre lag, men Sverige är inget USA. Sverige hade svårt att komma in på mål och få avsluten på mål. Mot Chile hade Sverige 25 målchanser, enbart 7 av dem gick på mål. Av dessa 7 var det 2 som gick i mål, men dessa var också de enda som var riktigt vassa. Med detta underlag så skulle det krävas 75 målchanser, 21 som sitter på mål för att det skulle bli 6 st mål i matchen.

USA hade 39 målchanser mot Thailand, 21 var på mål och 13 av dessa i mål. Detta innebär att mer än 50% av deras skott går på mål, och av dem som går på mål är det över 60% som går i mål.

Sverige kommer inte att kunna komma upp i samma effektivitet som USA. Visst kommer Sverige att göra mål och få det lättare än mot Chile, men fler än 6 mål blir det inte.

Speltips: Under 6,5 mål i matchen

Jag väljer att spela under 6,5 mål vid fulltid. Här är några orsaker till detta:

  • Sverige är dåliga på att sätta bollen på mål

  • USA är extremt effektiva, men Sverige är inget USA

  • Thailand kommer att spela ännu försiktigare och tighta till försvaret

RYGGA SVERIGE SOM VINNARE

Alla speltips på vm-fotboll.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Artikeln är skriven av:

Anders Granström – Ansvarig utgivare & Sportjournalist
[email protected]
073-9917157

>> Läs mer om mig här


Borussia Dortmund - Real Madrid