MATCH: Kroatien – Marocko

 SPELTIPS: Kroatien vinnare vid full tid

 SPELSTOPP: 15:59 17/12

 UNITS: 3/5

 SPELBOLAG: Unibet

Odds: 

2,40
Unibet
SPELA NU

Dags för bronsmatch!
Man såg verkligen hur Kroatien med många slitna spelare inte kunde trycka på mot Argentina senast. Gått många långa matcher som börjat göra sin rätta. Hade Kroatien gjort 1-0 så tror jag vi hade fått se en helt annan matchbild, men som i rätt många matcher nu så studsar det lite Argentinas väg. Tog över matchen totalt efter 1-0 och sen vart det Messis show på riktigt! 

Marocko åkte på ett tidigt 1-0 mål i baken, vilket gjorde att Frankrike fick luft under vingarna direkt från matchstarten. Marocko stred tappert och fick ett gäng chanser, men lyckades inte få in bollen bakom Lloris. 

Marocko har verkligen gjort det bra det här VM.et och hur än utfallet blir så kommer dem falla med flaggan i topp. Man gjorde det tappert mot Frankrike. Men dem slog under turneringens gång ut lag som Belgien, Portugal och Spanien. Makalöst!
Många av spelarna har lite småskavanker och tror truppen överlag börjar bli väldigt slitna efter slutspelet. Fanns en 3-4 spelare som var väldigt tveksamma till start.

Inför den här matchen så tror jag det är en fördel Kroatien.
Kändes som att Marockos bubbla sprack lite mot Frankrike senast och visst vill väl spelarna i Kroatien fixa ett brons till Modric i hans sista mästerskapsmatch? 

Jag tycker oddset 2.40 är riktigt bra hos Unibet på en rak seger till Kroatien. 

Speltips: Kroatien vinner vid full tid

Jag väljer att spela på Kroatien som vinnare efter 90 minuter. Här är en enkel orsak till detta:

  • Kroatien har varit oerhört stabila det här mästerskapet och hållit en väldigt hög lägsta nivå. Dem har visat upp ett starkt försvarsspel och samtidigt visat kyla i straffläggningarna mot Japan och Brasilien. Marocko har spelat grymt bra hela turneringen, men tror att luften gick ur dem i förra matchen. Och med en dags längre vila för Kroatien så tror jag dem fixar det här!

Rygga Kroatien som vinnare!

Alla speltips på vm-fotboll.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.


Borussia Dortmund - Real Madrid