MATCH: Argentina – Frankrike

 SPELTIPS: Frankrike vinner efter full tid.

 SPELSTOPP: 15:59 18/12

 UNITS: 3/5

 SPELBOLAG: Unibet

Odds: 

3,00
Unibet
SPELA NU

Dags för finalen!
Att dessa två lag möts kanske på förhand inte känns som någon chock, men med tanke på hur Argentina började sitt Vm och vart dem är nu är ett tydligt tecken på att dem har blivit bättre och bättre under resans gång!
Frankrike är i final och då tycker jag det känns som att Frankrike har mycket mer att kräma ut ur det här laget. Känns lite som att dem har gjort det som har krävts och inte mer. 

Lagen emellan så måste jag säga att Frankrike har mer bredd och spets och framförallt känns starkare på nästan varje position. 

Något som har varit lite anmärkningsvärt är att Mbappé inte varit den avgörande faktorn i slutspelet för Frankrike, som han var genom hela gruppspelet! Han har ju blivit rätt punktmarkerad genom hela slutspelet, men det är så pass mycket kvalitet i laget att dem har lyckats ta sig vidare genom att andra spelare har lyft sig. 

Nu är vi här och vi får en final mellan Messi och Mbappé. På förhand så känner jag att det här kommer bli en ganska så tight match och det inte kommer bjudas på något alls.
Ser vi till hur båda lagen har gjort det tidigare i turneringen så har Argentina lirat defensivt med några få spelare som är med upp i offensiven. Frankrike har allt som oftast gjort första målet, för att sen köra lite ”safe” och gå på kontringar, så jag räknar inte med något målkalas idag.
Riktar man blickarna mot oddsen till dagens final så tycker jag att 3.00 på rak seger Frankrike är något jag måste spela. Tre gånger pengarna på en fransk seger är sällan man får vara med om. 

Jag tar oddset 3.00, rak seger Frankrike av en anledning.

Speltips: Frankrike vinner!

Jag väljer att spela på Frankrike som vinnare vid full tid av en anledning:

  • Messi är utan tvekan bästa spelaren på planen, men på dem övriga positionerna så tycker jag fransmännen är bättre. Jämför du lagen emellan så tror jag faktiskt det är väldigt få spelare i Argentina som skulle ta en plats i startelvan hos Frankrike. Ska du sen också jämföra rutinen med att ha vunnit ett Vm-guld tidigare så är det ju klart att Frankrike även där sitter i förarsätet. Alla spelare i Argentina kommer ju slita som djur för att deras Messi ska få vinna det där Vm-guldet, men jag har en känsla av att det blir silver för Argentina.

Spela Frankrike som vinnare!

Alla speltips på vm-fotboll.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.


Tottenham Hotspur - Newcastle United