MATCH: Ghana – Uruguay

 SPELTIPS: Över 2.5 mål i matchen

 SPELSTOPP: 15:59 2/12

 UNITS: 3/5

 SPELBOLAG: Snabbare

Odds: 

2,00
SPELA NU

Det blir en spännande match nu när det är sista matchen i gruppspelet, en direkt avgörande match. 

Uruguay har faktiskt inte gjort mål i detta VM ännu och har faktiskt varit en besvikelse. 

Jag trodde på förhand att Portugal och Uruguay skulle vara givna ettor och tvåor i gruppen, men Uruguay har varit en besvikelse. 

Spelet i sig har faktiskt inte varit så dåligt, dem stod upp bra mot Portugal och hade några riktiga lägen att både ta ledningen i matchen och sen även kvittera. Men det har varit väldigt mycket stolpe ut för dem i turneringen. 

Dem har ju prickat ramen tre gånger under dem två senaste matcherna och hade dem gått in, ja.. då hade vi haft en annan diskussion just nu. 

Helt otroligt faktiskt att dem fortfarande är mållösa i turneringen. 

Nu ställs man mot ett Ghana som jag tycker har gjort ett bra VM och spelar stundtals riktigt bra fotboll, men jag har svårt att tänka mig att Ghana kommer kunna stå emot Uruguay i 90min.
Uruguay är favoriter i denna match, men jag tycker att oddset i sig är ganska så lågt. Däremot så hittade jag ett annat spel på Snabbare.com som lockade mina ögon.

Över 2,5 mål ger i dagsläget 2.00 och det tror jag faktiskt är ett riktigt bra spel i den här matchen!
Uruguay måste gå för det samtidigt som Ghana inte riktigt är laget som försvarar sig genom en helt match. Dem vill upp ofta i anfallet, gärna med många spelare och det blir lätt tunt bakåt.

Speltips: Över 2.5 mål i matchen

Jag väljer att spela på att det blir minst tre mål i matchen. Här är ett par orsaker till detta:

  • Uruguay har varit en besvikelse, men tycker dem har haft extremt oflyt i turneringen. Enda laget i turneringen som är mållöst och nu kommer målen tror jag.

  • Uruguay kommer gasa framåt, stod upp bra mot Portugal i senaste matchen och har en känsla att målen kommer nu. Ghana har ju gjort 5 mål och släppt in lika många. Så visst kan dem hitta målet också.

Spela på över 2.5 mål

Alla speltips på vm-fotboll.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.