MATCH: Qatar – Ecuador

 SPELTIPS: Ecuador vinner

 SPELSTOPP: 16:59 20/11

 UNITS: 3/5

 SPELBOLAG: ComeOn

Odds: 

2,50
SPELA NU

Äntligen dags för VM!

Premiärmatchen är såhär på förhand väldigt knepig, då man kanske inte har så bra koll på dem spelarna som finns i Qatars trupp,men hemmaplansfavören finns ju där! 

Läste om att deras coach kommer från Barcelonas akademi och har varit där i många år, men det är en alldeles för tunn trupp för att kunna ta sig förbi gruppspelet, även om han har fått Qatar att klättra på världsrankingen.

Nu möter man ett Ecuador direkt i en premiär som i mina ögon ska vara klara favoriter i det här mötet. Visst, det är väl inte direkt några stjärnor i truppen, men det finns talang i spelare som Estupinan, Caicedo och framförallt Valencia på topp. Jag tror inte att man kanske kör över Qatar, men dem ska ha väldigt goda möjligheter till en seger direkt i premiären. 

Disciplinen och defensiven kommer bli nyckeln till seger för Ecuador. Chanserna kommer utan tvekan att dyka upp för Ecuador.
Ska man se till hur lagen har förberett sig inför VM så har faktiskt inte Ecuador släppt in något mål på sex träningsmatcher, men har dock bara gjort två mål. Man ska kanske inte dra för stora slutsatser av dessa träningsmatcher, men tror att det lossnar med målskyttet i det här mötet! 

Såg att i detta nu så betalar dem ut 2.50(!) gånger pengarna på en rak seger för Ecuador. Den tar vi! Det är i mina ögon ett alldeles för högt odds.

Speltips: Ecuador vinner

Jag väljer att spela på Ecuador som vinnare vid fulltid. Här är ett par orsaker till detta:

  • Ecuador är i grunden ett mycket bättre lag, med en betydligt starkare defensiv och talang i laget

  • Noll insläppta på sex senaste matcherna tycker jag ändå visar på att man kan täppa igen bakåt och mot Qatar tror jag att dem kommer vara spelfördelande laget där målchanserna kommer ges.

RYGGA ECUADOR SOM VINNARE

Alla speltips på vm-fotboll.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.


Borussia Dortmund - Real Madrid