MATCH: England – Spanien

 SPELTIPS: Spanien vinner under ordinarie tid!

 SPELSTOPP: 11:59 20/8

 UNITS: 3/5

 SPELBOLAG: Bet365

Odds: 

2,75
Bet365
SPELA NU

Under detta fotbolls-VM 2023 har två oväntade finalister stigit fram på damsidan och ska göra upp om den åtråvärda titeln på ANZ Stadium i Sydney. Spanien och England har båda imponerat under olika faser av turneringen.

Trots en trög start med en övertygande förlust mot Japan, har Spanien verkligen hittat rätt form. Deras resa har varit imponerande, med segrar över lag som Costa Rica, Zambia, Schweiz, Nederländerna och inte minst Sverige. Englands däremot har uppvisat en stark konsekvens i sina matcher, inklusive en övertygande seger över värdnationen Australien i semifinalen.

19-åriga Salma Paralluelo har utmärkt sig som en av Spaniens mest spännande spelare, särskilt med hennes förmåga att göra avgörande mål när det verkligen behövs. Med tanke på hennes påverkan i både kvartsfinalen och semifinalen bör det inte komma som en överraskning om hon blir utvald från start mot England.

Englands Lauren James har varit en annan nyckelspelare att hålla ögonen på. Efter att ha missat den senaste matchen på grund av avstängning blir det intressant att se om hon kommer tillbaka i startelvan.

Med tanke på Spaniens starka uppvisning under hela slutspelet ser de ut som de svaga favoriterna inför finalen. För dem som är spelintresserade verkar oddsen på Spanien hos bet365 vara ganska fördelaktiga. För här tycker jag i övrigt att spelbolagen är helt fel ute. Spanien ska vara klara favoriter i mina ögon och jag kommer spela Spanien som vinnare! 

Jag kör raka ettan på Spanien till fina 2.75 i odds hos Bet365. 

Speltips: Spanien vinner!

Jag kör tipset av en enkel motivering! 

  • Spanien har verkligen hittat formen nu och mellan dessa två lag så har Spanien imponerat mer på mig än England! England tycker jag har kommit till finalen med lite stolpe in helt enkelt. Inte alls övertygat på mig och tror att Spanien med all sannolikhet blir för tuffa för England. Spaniens spelstil är något helt annat än Australiens och det här blir en tuff nöt för England.

Rygga spanskt VM-guld!

Alla speltips på vm-fotboll.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.


Borussia Dortmund - Real Madrid