MATCH: Danmark – Tunisien

 SPELTIPS: Danmark -1.5 (Asian Handicap)

 SPELSTOPP: 13:59 22/11

 UNITS: 3/5

 SPELBOLAG: Unibet

Odds: 

2,40
Unibet
SPELA NU

Dags för danskarna att visa upp sig i VM!
Det får väl ändå klassas som en ”lätt” motståndare i öppningen för dem. Det här danska laget ser jag verkligen fram emot att få se! Det är ett jätteintressant lag i mitt tycke! Kasper Schmeichel i mål, sen spelare som Höjbjerg, Delaney, Eriksen, Poulsen, Skov Olsen, Dolberg.

Det här kan faktiskt bli ett riktigt rolig turnering för danskarna! Frågar är ju om man pallar premiärtrycket och jag tror faktiskt det! Man ställs mot ett Tunisien som får ställas mot ett Danmark som är ett betydligt tuffare motstånd än vad man är van vid att möta.

Har väldigt svårt att se Danmark tappa poäng i den här matchen, som ändå ska ses som en ”måstematch” om man vill passera gruppspelet. 

Tunisien kommer med en väldigt tunn trupp och normalt sett när danskarna möter lite lättare motstånd så brukar man vara ganska skoningslösa, så jag tror att Danmark kommer vinna med ett gäng bollar mot bästa lämpliga motstånd i öppningen. 

Tunisien kommer med all säkerhet komma sist i gruppen och det blir troligen Frankrike och Danmark som kommer gå vidare från gruppen. 

Unibet betalar i dagsläget 2.40 på Asian handicap (-1,5) och det kör jag alla dagar i veckan.

Speltips: Danmark -1.5 (Asian)

Jag väljer att spela på Danmark som vinnare med minst två mål. Här är några orsaker till detta:

  • Danmark är bättre på alla positioner och kommer äga matchen från start till slut. Har svårt och se att Tunisien ska komma till några farliga avslut.

  • Danmark kommer utan tvekan komma ut taggade och gå stenhårt för tre poäng och får man in ett mål så tror jag att det kan börja trilla in fler. Dem är mycket väl medvetna om att det här är en match man ska vinna alla dagar i veckan.

Spela här!

Alla speltips på vm-fotboll.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.


Borussia Dortmund - Real Madrid