MATCH: England-Kamerun

 SPELTIPS: Bara ett lag gör mål

 SPELSTOPP: 17:30 23/6

 UNITS: 2/5

 SPELBOLAG: 888sport

Odds: 

1.57
888 Sport logga
SPELA NU

England har gått från klarhet till klarhet och är formstarka. Kamerun hade lite tur att vinna mot Nya Zeeland då ett självmål lika väl kunde ha gjort att matchen slutat oavgjort och därmed hade ej Kamerun tagit sig vidare. 

I mitt spel så tror jag ej att båda lagen kommer att göra mål och då är det främst att jag inte tror att Kamerun kommer att göra något mål.

Kamerun har förvisso gjort 2 mål mot Nya Zeeland, men det är knappast en passande värdemätare. Bättre är i så fall 3-1 förlusten mot Nederländerna, där Kameruns mål kom efter ett tveksamt ingripande från nederländska målvakten. Oftast kom Kameruns chanser i den matchen på Nederländska misstag. Mot Kanada så nollade Kamerun.

England har gjort 5 mål och släppt in 1 och det var mot Skottland. Det målet var en dålig pass som bröts av skottskorna och sedan en svag insats av engelska backen samt att bollen ändrade riktning och ställde målvakten.

England är disciplinerad och kommer ej att göra några misstag vilket innebär att Kamerun ej kommer att få några riktigt farliga målchanser.

Speltips: Båda lagen gör ej mål

Jag har valt detta spel av följande orsaker:

  • England har enbart släppt in 1 mål och det var ett ”oturligt mål”

  • Kamerun gör mål på motståndarnas misstag…

  • …men de kommer inte att få chansen i denna match då knappt kommer att ha bollen

Rygga att båda lagen ej gör mål

Alla speltips på vm-fotboll.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.


Bayern Munich - Real Madrid