MATCH: Sverige – Sydafrika

 SPELTIPS: Sverige vinner med minst tre mål

 SPELSTOPP: 06:59 23/7

 UNITS: 3/5

 SPELBOLAG: Bet365

Odds: 

1,80
Bet365
SPELA NU

Äntligen dags för Sverige att göra premiärmatchen!
Man ställs mot ett Sydafrika som jag anser att man ska vinna mot alla dagar i veckan.

Sverige bär på ett tungt favoritskap inför den här turneringen, inte bara att vinna den här matchen men också hela gruppen. Jag personligen tror och hoppas att Sverige kommer gå väldigt långt i turneringen. 

Sverige kommer besegra Sydafrika utan alltför stora problem. Sverige är överlägset i alla aspekter av spelet. 

Sverige kommer att ställa upp med sitt starkaste lag och kommer att sträva efter att uppnå det bästa möjliga resultatet för att få en stark start i turneringen. Målskillnaden kan spela en avgörande roll när gruppspelet ska summeras.

Sydafrika är en av turneringens mest otippade lag och kommer att göra sitt bästa för att utnyttja denna chans och kanske till och med göra ett mål eller skaffa sig några poäng i VM. Men mot världens tredje bästa lag, Sverige, är det troligtvis en omöjlighet, då motståndet är alltför starkt. 

Jag förväntar mig att Sydafrika kommer att fokusera på försvarsspel för att skydda sitt eget mål så gott de kan. Tyvärr finns det en stor skillnad i kvalitet mellan de bästa och de sämre lagen inom damfotbollen, vilket för Sydafrikas del kan innebära en stor förlust. Jag både hoppas och tror på en stark start för Sverige, med en klar seger.

Bet365 erbjuder i dagsläget hela 1.80 på att svenskorna vinner med -2,5. Alltså med tre mål eller mer! Det är riktigt högt och jag föreslår att man spelar så fort som möjligt innan oddsen sjunker allt för mycket. 

Speltips: Sverige vinner med minst tre mål

Grundar mitt spel med en enkel motivering:

  • Sverige är på en helt annan nivå än Sydafrika. Man är rankad trea i världen, har mer mästerskapsrutin och man tycks vara i gott slag inför mästerskapet. Får svenskorna in ett mål i ett tidigt skede i matchen,så kan det mycket väl bara rulla in fler mål.

Rygga svensk vinst med minst tre mål

Alla speltips på vm-fotboll.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.