MATCH: Brasilien – Serbien

 SPELTIPS: Brasilien vinner med minst två mål

 SPELSTOPP: 19:59 24/11

 UNITS: 3/5

 SPELBOLAG: Expekt

Odds: 

2,40
Expekt logga
SPELA NU

Äntligen kommer brassarnas första match i VM. Dem är favoriter till att ta hem guldet i mina ögon, offensiven i det här landslaget är som ett Dream-Team i mina ögon.

Det är verkligen världsspelare på varje position. Alex Sandro, Militao,Thiago Silva, Casemiro, Fabinho,Fred, Antony, Gabriel Jesus, Neymar, Raphinha. Ja, det känns som man kan hålla på dela dagen med att gå igenom alla stjärnor.

Frågan är bara om dem får till det på planen? Ja, jag tror faktiskt det. Känns nästan som att samba fotbollen är tillbaka!

Nu ställs man mot ett Serbien som jag tror kan bli en jobbig motståndare för alla. Tuffa spelare, som faktiskt har väldigt mycket talang i laget. Mitrovic som kommer från en kanonsäsong i Premier League, Savic och Vlahovic för att nämna några.

Dem är bättre än vad många tror, men kommer man kunna slå Brasilien? Nej, jag tror inte det. Brassarna kommer med en helt fantastisk trupp och har säkerligen sett fram emot den här matchen väldigt länge. Dem kommer utan tvekan äga bollinnehavet och här pratar vi om ett lag som har många tänkbara målskyttar.

Att brassarna kommer vinna med minst två mål, det är något jag tror stenhårt på! På Expekt betalas det just nu ut 2.40 i odds på 3-vägshandicapet -1 Brasilien.

Speltips: Brasilien vinner med minst två mål

Grundar mitt spel av två anledningar.

  • Bredden i Brasiliens trupp! Truppen är på pappret ett helt makalöst lag.
  • Serbiens tuffhet. Serbien spelar tufft och ofta på gränsen, mot detta Brasilien så kan de ske misstag över dessa 90 minuter. Brasilien kommer med säkerhet föra spelet och kommer bli tufft att försvara sig mot matchen igenom. Kanske kan räkna med att brassarna gör ett mål på straff?

Rygga Brasiliansk vinst med minst två mål

Alla speltips på vm-fotboll.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.


Borussia Dortmund - Real Madrid