MATCH: Italien – Argentina

 SPELTIPS: Totalt under 2,5 mål i matchen

 SPELSTOPP: 07:59 24/7

 UNITS: 3/5

 SPELBOLAG: Expekt

Odds: 

1,93
Expekt logga
SPELA NU

I Sveriges grupp kommer Italien och Argentina att ställas mot varandra i den andra matchen. Det väntas att dessa två lag kommer att kämpa om den andra positionen i gruppen efter Sverige. Italienska laget genomgår för närvarande en fas av generationsskifte och har nriktat sig på att skapa ett yngre lag, vilket inkluderar den 16-åriga Giulia Dragoni.

Italien hade ingen framgångsrik Europamästerskap förra året, och endast lyckades vinna en poäng, vilket sannolikt bidrog till Bertolinis beslut att förnya truppen. De tog sig till VM genom att leda sin kvalgrupp före Schweiz. Italienska damlaget vann sin sista träningsmatch mot Nya Zeeland med 1-0 i en match som spelades bakom stängda dörrar.

Det argentinska laget deltar i sitt fjärde VM och jagar sin första VM-seger. Under 2023 har Argentina vunnit flera matcher mot lägre rankade lag, så det blir intressant att se hur de presterar i denna viktiga match mot Italien. Mål tycks dem kunna göra! 

Italien är favoriter i denna match och har mer erfarenhet på den internationella scenen. Argentinas styrkor och svagheter är lite mer oklara baserat på förra årets resultat, men matchen kan bli tuff för Italien.

Italien vann nio av sina tio kvalmatcher och lyckades hålla nollan i nio av dessa. Något säger mig att det blir en spännande öppningsmatch mellan två lag som absolut inte vill förlora första matchen. Det mesta talar för att det blir en tajt tillställning och räkna med att Argentina kommer stå upp!  

Jag kör hos Expekt på spelet under 2,5 mål som i dagsläget ger hela 1.93 i odds.

Speltips: Under 2,5 mål i matchen

Motiveringen till mitt tips är enkelt.

  • Italien släpper knappt in några mål och Argentina kommer med all säkerhet att kriga till sig en poäng. Man är klara underdogs mot Italien, men något säger mig att Italien verkligen kommer få slita för poängen. Ju längre matchen går och det står 0-0 så talar det för Argentina. Italien kan mycket väl gå segrande ur matchen, men räknar inte med någon målfest.

Rygga spelet här!

Alla speltips på vm-fotboll.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.


Borussia Dortmund - Real Madrid