MATCH: England – USA

 SPELTIPS: England vinner med minst ett mål

 SPELSTOPP: 19:59 25/11

 UNITS: 3/5

 SPELBOLAG: Unibet

Odds: 

2,50
Unibet
SPELA NU

England kommer från en match där dem körde över Iran och USA kommer från en match där man körde 1-1 mot Wales. En match där jag tycker USA var vassare framåt, men fick inte till det. Det var absolut ingen dålig match av USA, men det var en match dem borde ha vunnit med tanke på chanserna dem hade.

Engelsmännen kommer till matchen med självförtroendet på topp efter att ha slagit Iran väldigt bekvämt. Även om Iran stundtals var riktigt usla, så är det ett styrkebesked att man vinner med 6-2 direkt i premiären.

Kane fick en smäll mot foten och råder just nu lite frågetecken kring, men det spelar faktiskt inte så stor roll i den här matchen. Dem har fullt på bänken med tänkbara ersättare i den här gruppspelsmatchen. Finns spelare som Rashford, Foden och Wilson som man kan starta istället.

Jag tror att England kommer vinna ganska så komfortabelt även i denna match men det blir inte några liknande siffror som mot Iran. USA kommer nog kunna stå upp ganska bra mot England en början, men att dem ska orka det i 90min känns väldigt långsökt. Det känns som att amerikanerna kommer att få det väldigt svettigt mot England när det kommer till fasta situationer och då måste man verkligen se upp då England har många skickliga spelare i luften.

Dem kommer behöva ligga tätt inpå engelsmännen för att inte ge dem några som helst ytor och det tror jag helt enkelt att man inte orkar.

Jag tror att vi kommer få se en ganska så målrik match och hittade faktiskt ett odds på Unibet som jag måste köra! Mitt kära 3-vägshandicap -1 ger i dagsläget 2.50 på engelsmännen.

Speltips: England -1

Jag kör spelet främst av två anledningar:

  • England kommer med självförtroendet på topp och med offensiven dem visade upp i senaste matchen så tror jag det kan öppna upp sig även i den här matchen.

  • Klasskillnaden! Råder stor skillnad lagen emellan sett från deras senaste match. USA tycker jag är alldeles för ojämna och backlinjen visade inte på någon större styrka mot Wales i mina ögon. I slutet av matchen när man väl sattes på prov , då tappade man markeringar, slarvade med bollen. Det såg inte tryggt ut, så det krävs ett rejält lyft om dem ska fixa den här matchen.
Spela England -1 hos Unibet

Alla speltips på vm-fotboll.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.


Bayern Munich - Real Madrid