MATCH: Kanada – Irland

 SPELTIPS: Kanada  vinner med minst två mål (Kanada -1 trevägshandicap)

 SPELSTOPP: 13:59 26/7

 UNITS: 3/5

 SPELBOLAG: Expekt

Odds: 

2,70
Expekt logga
SPELA NU

Det är dags för en spännande fotbollsmatch mellan Kanada och Irland. Irlands lag, som inkluderar spelare från Englands toppdivision, visar att de kan spela på en hög nivå. Men trots detta har de fortfarande en lång väg att gå för att nå toppen. Irländskorna gör sin debut i mästerskapet och har dragit en tuff lottning i gruppspelet. De ställs mot starka lag som Kanada och Australien, som båda förväntas gå vidare. De står även inför en utmaning mot Nigeria, som inte kommer vara lätta att besegra.

Kanada, som inte lyckades vinna sin öppningsmatch mot Nigeria trots att de var favoriter, och slutade med en 0-0-match, hoppas på bättre framgång mot Irland. Christine Sinclair, som leder det kanadensiska laget, hade en chans att göra ett mål i matchen mot Nigeria men misslyckades.

Å andra sidan gick Irland in i turneringen med en förlust mot medvärden Australien, med 1-0. De fick bara iväg ett skott på mål under hela matchen och hoppas förbättra detta i deras kommande match mot Kanada.

Om vi tittar tillbaka, mötte Kanada och Irland senast varandra 2014 där Kanada kom ut som segrare med 2-1. När det kommer till världsrankingen, är Kanada 15 platser framför Irland som för närvarande är på 22:a plats.

Gissningsvis, trots svag form från båda sidor, har Kanada störst chans att vinna, med tanke på deras erfarenhet och starkare lag. 

Expekt betalar i dagsläget ut hela 2.70 i odds på trevägshandicapet -1 till Kanada. Alltså att Kanada vinner med minst två mål.

Speltips: Kanada vinner med minst två mål

Grundar mitt spel av en anledningar.

  • Kanada har ett starkare och mer erfaret lag. Trots att de inte lyckades vinna sin öppningsmatch mot Nigeria, visade de en solid prestation. Irland fick en svår start med en förlust mot Australien och lyckades bara få iväg ett skott på målet under hela matchen. Dessutom har Irland haft svårt att vinna på senare tid, med noll segrar i sina fem senaste matcher.

Rygga kanadensisk vinst med minst två mål

Alla speltips på vm-fotboll.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.


Borussia Dortmund - Real Madrid