MATCH: Norge – England

 SPELTIPS: Båda lagen gör mål

 SPELSTOPP: 21:00

 UNITS: 2/5

 SPELBOLAG: 888Sport

Odds: 

1,85
888 Sport logga
SPELA NU

Ska vara ärlig och säga att jag satt och sneglade på England till 2,05. Insåg dock snart att spelvärdet faktiskt ligger i Norge till 3,70 efter vad de visade upp mot Australien. Tror 1×2-spelen kan bli en ren slantsingling idag när hungriga Norge gör upp mot stabila England. Båda lagen gör mål testas därför till 1,85 hos 888Sport. 

Senaste mötena länderna emellan har varit otroligt jämna. 1-0, 1-2, 1-1 är raden för de tre senaste matcherna mellan Norge och England. Mycket talar för att det blir precis lika jämnt idag.

England har klampat igenom VM på ett mycket övertygande sätt och är fortfarande obesegrade. Skottland, Argentina, Japan och Kamerun har alla fått smaka på kraften hos de tre lejonen. Bästa målskytt för England är Ellen White på fyra kassar, där den senaste kom i 3-0-vinsten mot Kamerun i åttondelsfinalen. White jagar Alex Morgan och Sam Kerr (som båda gjort fem mål) i skytteligatoppen.

Norge med påfyllt självförtroende 

Norge kan även de se tillbaka på ett väl utfört mästerskap, där enda förlusten kom mot Frankrike i andra gruppspelsmatchen. Det vart vinst mot Nigeria, Sydkorea och alltså nu senast mot Australien i en match som gick till straffar. Norskorna gjorde en stark match och överraskade många när man slog ut en av storfavoriterna. Självförtroendet bör vara på topp och även om man återigen är underdogs är det mycket som tyder på att Norge kan vara med och hota England om en semifinalplats här.

Kvantitet mot effektivitet

Men, då krävs först och främst att man får in minst en kasse – vilket jag inte tror blir några problem. Norge är ett av VM:s mest skjutglada lag och levererade 27 avslut mot Australien. Idag ställs man dessutom mot ett snuskigt effektivt England som gjorde tre mål på sju skott mot Kamerun. Att båda lagen gör mål är därför högst troligt. Jag tror på ett tidigt ledningsmål från England och en forcering från Norge som till slut mynnar ut i minst ett mål.

1,85 hos 888Sport alltså. Spelas med 2/5 units eller tillsammans med andra spel genom 888Sports Spelskapare, där du kan kombinera odds från samma match.

Speltips: Båda lagen gör mål

Jag väljer att spela på att båda lagen gör minst ett mål för att:

  • Jämn match väntar. Båda lagen kommer skapa målchanser.

  • England är otroligt effektiva och har dessutom skarpskytten Ellen White att tillgå.

  • Norge sköt 27 skott senast. Spelar de lika frejdigt idag kommer målen komma.

rygga båda lagen gör mål hos 888sport!

Alla speltips på vm-fotboll.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.


Borussia Dortmund - Real Madrid