MATCH: Sverige-Nya Zeeland

 SPELTIPS: Sverige vinner och båda lagen gör mål

 SPELSTOPP: 10:00 27/7

 UNITS: 3/5

 SPELBOLAG: LeoVegas

Odds: 

2,25
SPELA NU

Sverige spelar sin tredje och sista match i gruppspelet av OS. Sverige är redan klara för kvartsfinal, vilket kan öppna upp det hela en aning.

Ja men då var det dags för gruppavslutningen för Sverige i OS. Det har varit ett intensivt spelande för truppen, även fast Peter Gerhardsson gjorde ett par byten till matchen mot Australien. Gissningen är att Sverige kommer att formera sig lite annorlunda mot Nya Zeeland. Detta för att spara spelare till den stundande kvartsfinalen. Sverige är i stort sett klara gruppetta, då man har en mycket bra målskillnad på USA och Australien samt tre poängs försprång.

Nya Zeeland i sin tur är inget dåligt lag. Man spelade jämnt mot Australien och har faktiskt gjort mål i båda matcherna hittills. Det gäller att hålla ett extra öga på Hannah Wilkinson bland annat. Nya Zeeland är helt klart målfarligt och Sverige kanske kommer att göra om lite i sin defensiv, vilket kan skapa en lite mer osäkerhet kring försvarsspelet än vad vi brukar få bevittna.

Sveriges bredd offensivt gör att det inte finns något att klaga på där. Man har flera starka målskyttar och offensiva spelare som kommer att ha energi nog för att visa framfötterna i denna turnering.

Men Sverige ska vinna matchen och det är en inställning som de går in med. Full pott efter tre matcher vore ett styrkebesked som heter duga och det bör skrämma varje potentiell motståndare i slutspelet. I och med att oddsen är för låga för rak seger för Sverige så väljer jag alltså att spela på att Sverige vinner och båda lagen gör mål till 2.25 gånger pengarna hos LeoVegas.

Speltips: Sverige vinner och båda lagen gör mål

Jag väljer att spela på Sverige som vinnare vid fulltid och att båda lagen gör minst ett mål vardera. Här är några orsaker till detta:

  • Nya Zeeland har gjort mål i båda matcherna hittills

  • Sverige kommer att byta en del spelare med stor sannolikhet

  • Sverige ska vinna matchen sett till kvalitet

Spela Sverige som vinnare och att båda lagen gör mål

Alla speltips på vm-fotboll.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.


Borussia Dortmund - Real Madrid