MATCH: USA – Nederländerna

 SPELTIPS: USA vinner med minst två mål

 SPELSTOPP: 02:59 27/7

 UNITS: 3/5

 SPELBOLAG: Bet365

Odds: 

3,00
Bet365
SPELA NU

Det här är en repris av 2019 års final i Damernas VM. Försvarande mästarna USA uthärdade Nederländerna, dåvarande Europamästare, och vann med 2-0. Megan Rapinoe och Rose Lavelle gjorde målen som säkrade den fjärde världsmästerskapstitel.

Båda lagen går in i den andra matchen för att fortsätta sin vinnande trend. USA krossade debutanterna Vietnam med den begåvade unga forwarden Sophia Smith som gjorde två mål medan Lindsey Horan avslutade målskyttet.

När det gäller Nederländerna, var det en mer dämpad prestation mot Portugal. De säkrade alla tre poäng genom Stefanie van der Gragts ansträngning i 13:e minuten. Van der Gragts mål visade sig också vara Nederländernas tidigaste mål någonsin i turneringen.

USA startade sin första match med en 3-0-seger mot Vietnam på fredagen. Sophia Smith gjorde två mål i första halvlek medan Lindsey Horan la till ett tredje i 77:e minuten. Det var deras tionde raka seger över tävlingar och deras fjärde i rad utan att släppa in mål.

Nederländerna, å sin sida, registrerade en knapp 1-0-seger över Portugal i sin öppningsmatch. Det var deras tredje raka seger över tävlingar. Dock ingen imponerande insats i mina ögon.

USA är det mest dominanta laget i Damernas VM-historia, med fyra VM-titlar. De strävar efter att säkra en aldrig tidigare skådad ”three-peat”. Nederländerna är med i VM för tredje gången och nådde finalen vid sitt andra framträdande 2019. 

Inför den här matchen så tycker jag att USA är klara favoriter och ska vara det med all rätt. Tycker dem är vassare på nästan varje position.  Bet365 betalar i dagsläget ut hela 3.00 gånger pengarna på att USA vinner med trevägshandicapet -1. Alltså, med minst två mål.  

Speltips: USA vinner med minst två mål

Grundar mitt spel av en enkel motivering.

  • USA är vassare på så gott som varje position, man segrade över Vietnam i öppningen med hela 3-0 som kunde blivit betydligt mer. Inget jättemotstånd direkt. Nederländerna visade inte alls upp spelet som jag hade förväntat mig mot Portugal. USA har besegrat Nederländerna i deras fem senaste möten och idag blir det en sjätte! 2-0, 3-0 till USA för den som vill spela på matchresultat.

Rygga amerikansk vinst med minst två mål

Alla speltips på vm-fotboll.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.


Borussia Dortmund - Real Madrid