MATCH: England – Danmark

 SPELTIPS: Under 2,5 mål i matchen

 SPELSTOPP: 10:29 28/7

 UNITS: 3/5

 SPELBOLAG: Bet365

Odds: 

1,69
Bet365
SPELA NU

England och Danmark i VM:s andra gruppspelsomgång.

Kommer bli en grymt tajt tillställning känner jag! England slog som väntat Haiti och Danmark lyckades besegra Kina med ett sent mål i matchen. 

Men om vi gräver lite djupare och tittar på siffrorna bakom matcherna, kommer vi att hitta några intressanta trender. Båda lagen verkar föredra ett konservativt spel, med många matcher som stannar under 2,5 mål. England har lyckats hålla nollan i de flesta av sina matcher, medan Danmark har imponerat med sin defensiva stabilitet, men har haft svårt att hitta nätet.

Men, nu ställs de mot varandra. Och här är min förutsägelse: Under 2,5mål. Varför, undrar ni? Jo, det är ganska enkelt. Englands defensiva styrka kommer att bli mycket för Danmark att hantera. Danmarks svårigheter med att göra mål kommer att bli ännu mer utmanande mot ett lag som har visat en sådan förmåga att hålla tätt bakåt.

England visat sin förmåga att göra mål när det behövs mest. De har gjort mål i sju av deras nio senaste matcher, och jag förväntar mig att denna trend kommer att fortsätta mot Danmark. England lär kunna gå segrande ur matchen, men det blir ingen walk in the park. 

Känner efter att ha tittat på all statistik att det mesta tyder på under 2,5mål. Båda lagen har visat en tendens att spela målsnåla matcher. 

Bet365 betalar i dagsläget ut 1.69 på under 2,5mål och det tycker jag är ett riktigt bra spel, skynda innan oddset sjunker!

Speltips: Under 2,5 mål i matchen

Grundar mitt spel av en anledning.

  • Båda lagen har svårt och hitta nätet sett till deras senaste matcher. Båda lagen har en bra defensiv och jag väntar mig en tillställning där ingen vill förlora.

Rygga spelet här!

Alla speltips på vm-fotboll.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.


Borussia Dortmund - Real Madrid